Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.414
- Поени од реакции
- 64.133
Му се пријаде мусака, ебаве луѓето...Не верувам ни дека го имаш гледано Мусачо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Му се пријаде мусака, ебаве луѓето...Не верувам ни дека го имаш гледано Мусачо.
Му се пријаде мусака, ебаве луѓето...
Не мислев на тоа бе, не сум grammar nazi денес. И двете ме асоцираат на истото, од многу што го зборитеОлабави се бе,дали Мусачо дали Мусаќо,важно знаете на кого се мисли,аман.

lool, сиена го купиле Дестро целосно, ги поебале Џенова, Пресиози здивел зашто Џенова поим немале за ова.
Можат, картата беше во нивни раце, можат да го купат за 1.5 милиони евра во секое време. Тоа се знаеше уште пред 10-ина дена, но Пресиози фактички во име на Интер преговараше да им го откупи за 6-7 милиони, и овие се согласија. Вечерва изгледа им стигна нареџење од Јуве и се премислија.Nemozat da go kupat bez soglasnost na genova
Dokolku ne se slozat ekipite kade igracot ce igra ili za koja cena ce bide prodaden togas sledi nadavanje za igracot odnosno davanje na ponuda vo pliko i cija ponuda e pogolema togas taa ekipa go dobiva igracot
Муабетов ми e, како че го попрајме Мајкон ако се расипи...Тој 31 годишен играч сосема случајно е најдобар на својата позиција на светов, со нова мотивација ќе гази ѕверот уште три години најмалку. Who the fuck е Сахин и што уопште направил за да биде рамноправана трампа, или не дај боже да доплатиме, како што ќе доплатиме.
Нашиот тим се води според Бранка лоџик, а како што еднаш нашиот познат математичар Јонзе изведе формула:
Мојата логика е ваква: имам добар лап-топ, емотивно сум врзан за него. Го купив пред некоја година за 36000 и да чукнам во дрво, до сега перфектно си ја врши работата. Пред некое време решив да го продадам за да земам нов, подобар. Ми нудат 9000 за лап-топот, толку била цената на пазарот сега. Си реков, на 9000 да додадам уште 9000 пак ќе земам лап-топ кој ќе биде помлад од мојот ама со полоши перформанси. И греота е да го продадам за 9000 кога до сега толку работи ми завршил, навреда и е за него и за мене.
И така решив да си го чувам лап-топот, додека се расипе. Со тие 9000 ќе му плаќам поправки кога ќе затреба. Каков е - таков е, за тие пари нема подобар.
But that's just me.![]()

Ја разбрав дека Сиена ја искористиле опцијата да купат половина од договорот на Дестро, што значи сега Дестро е пола од Џенова пола од Сиена. Ќе биде интересно да се види кај ќе замине. Сиена ќе форсираат да оди во Јуве, Џенова во Интер. Заебаното е тоа што играчот треба да добие согласност и од двата тима кои го поседуваат за да оди во трет клуб.lool, сиена го купиле Дестро целосно, ги поебале Џенова, Пресиози здивел зашто Џенова поим немале за ова.

Шо те вртам, идеш на игнорЧе го поправаме дури може да трча бе после во отпад за старо железо.
--- надополнето: 21 јуни 2012 во 02:02 ---
Сампдорија само што се врати во лига, решиле пак да испаѓаат http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=56002
![]()
(не морав да го отварам линкот за да знам што си пастирал)Кој ќе ти бара стримови за да гледаш Самп...Шо те вртам, идеш на игнор(не морав да го отварам линкот за да знам што си пастирал)

Они уствари сега искористиле опција да ја продолжат косопсвеноста што ја имале од порано, што на двата клуба им дава опција да учествуваат во преговорите со трет клуб.