Фан Клуб: Интер

Одлична утакмица дечки, очекував победа на Милан ама ептен се изненадив како добро ви изиграа милениците.Се најубаво следната сезона, и топ 2 се надевам ќе ве видиме на крај.Тренерчево ново ептен ме изненадува, незнам како ви стојат работите ама добро би било да си го задржите.Ја на фејс обеќав ако тепа интер секој фан шо го знам на интер го частам :vozbud: , да паднеше спортската денес ке ве викнев и вас мајке ми али вака едвај ке закрпам многу ве иам :pos:

Новара - Интер 3-1
Лече - Интер 1-0
Интер - Новара 0-1
Интер - Болоња 0-3
Катаниа - Интер 2-1
Интер - Катаниа 1-1
Интер - Аталанта 0-0
Парма - Интер 3-1
Една од овие да тепавме , сега ќе си бевме раат ...

Одлична утакмица дечки, очекував победа на Милан ама ептен се изненадив како добро ви изиграа милениците.Се најубаво следната сезона, и топ 2 се надевам ќе ве видиме на крај.Тренерчево ново ептен ме изненадува, незнам како ви стојат работите ама добро би било да си го задржите.Ја на фејс обеќав ако тепа интер секој фан шо го знам на интер го частам :vozbud: , да паднеше спортската денес ке ве викнев и вас мајке ми али вака едвај ке закрпам многу ве иам :pos:

Епа брат да дојдеме со цела Интерашка екипа и да се упознаеме, викаат добар момак си бил :pos:

559528_352712531460359_180833985314882_1007444_1932692766_n.jpg

Страма мора да остане ! Преку ноќ го врати победничкиот дух во Милано ! Мора да остане овој момак, мора !
А доколку треба да играме УЕФА, таму треба да се пријави Примавера тимот, за да добијат на искуство, додека првиот тим секако ќе си освои титула со 10 бода пред останатите !
Морати не се глупирај, Страма е наша иднина!

Вреди за „30“ титули.. не заебавај.. дај почасти си.:D

Миланезите ќе си најдат утеха во фактот дека и вака и така Скудетото им беше изгубено. Мене за прв пат не ми е до мавање сеир пошто имам многу пријатели од лоповиве и сега треба да ги трпам долго време :)

Чуството кога ИНТЕР си ги пегла Милан,бесценето:)

28 во серија а, и 1 во серија б = 29 ,,, слаби математика овие јувенташиве :pos: ,, шала на страна и јас да сум нивен (а фала богу не сум) , и ја би се курчел со 30 титули. :P

Миланезите ќе си најдат утеха во фактот дека и вака и така Скудетото им беше изгубено. Мене за прв пат не ми е до мавање сеир пошто имам многу пријатели од лоповиве и сега треба да ги трпам долго време :)
Мене сеедно ми е, јас полека ги откривам кои се за јуве, како полжави после дожд излегоа сезонава :)

А и не знам баш дали ќе се тешат, два пати ги тепавме, фактички ние им го земавме првото место во убер најлошата сезона последниве години

Епа брат да дојдеме со цела Интерашка екипа и да се упознаеме, викаат добар момак си бил :pos:

Кој те излажал :pos:

Вреди за „30“ титули.. не заебавај.. дај почасти си.:D

Чекај ако ми одобрат кредитот ве носам сите на частење :pos: нема да ми стигне онака

Мене сеедно ми е, јас полека ги откривам кои се за јуве, како полжави после дожд излегоа сезонава :)

А и не знам баш дали ќе се тешат, два пати ги тепавме, фактички ние им го земавме првото место во убер најлошата сезона последниве години
Да погодам, ги виде тие што се за Јувентус и нивните профили ги стави во букмарк да ги дупиш другата сезона кога ќе бидеме први така? :D

Според мене можеби и грешам Морати го има договорено новиот тренер на Интер уште кога беше Раниери тренер ако не беше така Раниери многу порано ќе леташе.
А Страма си е преодно решение за до лето секако солидно си ја заврши работата.

Ќе ја ставам сликава на сајт за употреба во некој артикл.
Почекај, до утре ќе има подобри фотки од натпреваров. Утре ги постирам и на fif и тука, јас сум главен снабдувач со слики :)

Според мене можеби и грешам Морати го има договорено новиот тренер на Интер уште кога беше Раниери тренер ако не беше така Раниери многу порано ќе леташе.
А Страма си е преодно решение за до лето секако солидно си ја заврши работата.
Дај боже да грешиш !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom