Фан Клуб: Интер

Само подалеку од нас да е.
И Ван Бомел го искрши Рики, уште од прво полувреме требаше овие двајца да имаат жолт. Не знам дали приметивте, кога излезе Рики, Ван Бомел дури тогаш доби жолт за некој старт и цел стадион му даваше фејк овации на Рицоли...

Го лижеше и знакот на Интер кога освои ЛШ, гомно неблагодарно. Тоа ме напна мене,, ама сулеј е бе,, кат тат ке го бркаат и од милан :)

Го лижеше и знакот на Интер кога освои ЛШ, гомно неблагодарно. Тоа ме напна мене,, ама сулеј е бе,, кат тат ке го бркаат и од милан :)
Незначителен е :)

Момци ... иако не ве сакам ...(мислам на клубот не на навивачите тука) сепак фала ... за помошта која мислам дека нема да беше потребна,но пак фала ... :)

Незначителен е :)

Небитен е...не бе јас да бев,симнување од стадион со сатар у раце и бркање низ Меаца,стока неблагодарна.
На лето под итно да се продаде или раскин на договорот на штета на Интер ако треба.

Не му замерувајте на Мунтари, во неговата глава има само еден тенок конец кој му ги држи ушите да не му паднат! Не случајно Мурињо го посочи како едини играч со кого незнаел како да се разбере!:tapp:

Цезар лут на Рицоли!

ставете на ФБ.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 00:00 ---
Небитен е...не бе јас да бев,симнување од стадион со сатар у раце и бркање низ Меаца,стока неблагодарна.
На лето под итно да се продаде или раскин на договорот на штета на Интер ако треба.
Не му истекува договорот во јуни?

2012-634637380379430441-943.jpg

:icon_lol:

A што биднало со Цезар и Ибра, со пеналот нешто ? Ја не го глеав прво, т.е. глеав до 40та минута, од 20та некаде, голот од реприза го видов па дома дојдов на 1-2 и гледав остаток од меч па незнам што точно се дешавало.

A што биднало со Цезар и Ибра, со пеналот нешто ? Ја не го глеав прво, т.е. глеав до 40та минута, од 20та некаде, голот од реприза го видов па дома дојдов на 1-2 и гледав остаток од меч па незнам што точно се дешавало.
Отвори сајт и ќе видиш на сликата :)

Му истекува во јуни на Мунтарчо договорот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom