Фан Клуб: Интер

Не го чепкајте Нагатомо, не знае каде тера :D

Шала на страна, добри бевме, боље, али дербиво не е некое мерило за тоа колку сме јаки.
Битно ги шиеме комшиките. За другото не ме боле цеф.
Но шо ја еба утакмицата Рицоли, тоа нема сомневање.

Све женско по список на судијава!!!!!!!!!

Па не е ова нормално. Не мора ни да се игра утакмицава нека ја земат службено и нека си ебат матер!

Значи каков мерак ми праи Милито алал да му е, си ги буши секоја утакмица. Кога Лусио го даде голот си помислив "добро е се извади за киксот со Парма".

Абе шо ви е,, милан игра ко раниери да им е тренер, без никаква идеа само подавај накај ибрахимович. Ова е класичен грабеж ,,, за Сули нема потреба да трошам зборови.

Ги утепавме пацериве ....срамота е што цела федерација се против нас ....РЕЗИЛААНА .... Една шанса немаа циганите ...

Gjubrinja smrdeni abe podobro barbikite da osvojat tutula , Noslono smrden eden :mad:

Све женско по список на судијава!!!!!!!!!

Па не е ова нормално. Не мора ни да се игра утакмицава нека ја земат службено и нека си ебат матер!
Се враќа малку од малку, ете пенал и на другата страна.
Многу ќе ми биде кеиф да не победи Милан на утакмицава ... без навреда поради титулата на Јуве ми е ама сепак на мечов сум за вас во потполност :giggle:

beneamata , Syn, Dee_Jay
Ревјуто ќе биде објавено 1 минута по утакмица, одма да го ставите на ФБ заради посети.

Голот на Маикон :cuc::cuc:!!!!! Заслужена победа, супер натпревар!

Честитки за победата,да ви еам комшиките да ви еам хаха :D

Овие нашите вака да играа мотивирано цела сезона кај ќе ни беше крајот.

то е то дечки..тое разликата помеѓу Интер и другите гнасни клубови од Италија...Интер иако се мразат до дното на душата со Јувентус сепак не му ја пушти на својот градски ривал Милан и играше за своја чест и за навивачите на трибините...само проблемот е тоа што не сме толку добри колку што го изигравме добро ова дерби но сепак победа си е победа а посебно против Милан:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom