Фан Клуб: Интер

Бене трчи околу куќа, ја слави победата, тешко дека ќе се израдува на нешто повеќе:D

1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli, 20 Obi; 9 Forlan, 22 Milito.

Ме нервираат Италијаниве. Овие на Интер канал го викаат Крисетиџ, па го прекрстив на сајтот. Сега гледам некој друг италијански канал, таму го викаат Крисетиг.

Бене? :rolleyes:

Со Г е :) Гто се чита ко Џ во италијански само кога после него доаѓа самогласка. Не е ни Ламборџини туку е Ламборгини :D

Бене трчи околу куќа, ја слави победата, тешко дека ќе се израдува на нешто повеќе:D

1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli, 20 Obi; 9 Forlan, 22 Milito.
Пред две години не можевме состав да погодиме до пред натпревар. Овој состав 3 дена се знае...
--- надополнето: 25 март 2012 во 20:09 ---
Со Г е :) Гто се чита ко Џ во италијански само кога после него доаѓа самогласка. Не е ни Ламборџини туку е Ламборгини :D
Па така и си го теравме ама Скарпини не заебава. Ил Транслаторе ни е зафатен нешто :)

Пред две години не можевме состав да погодиме до пред натпревар. Овој состав 3 дена се знае...
--- надополнето: 25 март 2012 во 20:09 ---

Па така и си го теравме ама Скарпини не заебава. Ил Транслаторе ни е зафатен нешто :)
Значи овој Раниерсон со 4-4-2 системов не да ме нервира... Паметен човек учи од туѓи грешки, а глуп од свои?? Што чоек е овој кога ни од своите не може да научи??? :facepalm:

Crisetig e vonredna situacija vo odnos na izgovorot bidejki e Slavic origin
Словенско потекло? http://www.primorski.it/stories/sport/111863/
Не би ми паднало на памет ова... :)
--- надополнето: 25 март 2012 во 20:24 ---
Значи овој Раниерсон со 4-4-2 системов не да ме нервира... Паметен човек учи од туѓи грешки, а глуп од свои?? Што чоек е овој кога ни од своите не може да научи??? :facepalm:
Гол од прекин, глуп гол, автогол... само нешто такво може да не држи во игра...

Словенско потекло? http://www.primorski.it/stories/sport/111863/
Не би ми паднало на памет ова... :)
--- надополнето: 25 март 2012 во 20:24 ---

Гол од прекин, глуп гол, автогол... само нешто такво може да не држи во игра...
ништо, они 4-3-3 играат со Матри, Видал, ние со Станкович и Форлан :facepalm:

и уште еднаш ја... :D

„мудар“ гол и добри потези, го глеав чат пат натпреварот и се изненадив, многу ме потсеќа на Кака овој, ако у косиштето е ко Пато... :D

Осекам дека ке го јадеме на велико вечер !!!!

Само знам дека Форлан нема ни голот да го види вечерва,сакав само заради Гуарин да гледам вечерва да видам како ке изигра дечкото,немам намера да си кинам нерви со Форлан,Нагатомо и компанија... посебно денес кога Вардар си ја осигура титулата... :D

Ајде бре нека ги испогазат педериве вечер и нека ми ја исполнат тотално вечерта. МЗТ ми победи уште Интер и туто комплето ќе биде.
Форца!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom