Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Само 5 минути гледав, баш Милито кога го утна пеналот. :D
Неможам да коментирам за играта ама според составот мислам дека сме играле барем солидно за разлика од претходните натпревари каде наликувавме на третолигашки тим.
Тапа бевме, и двете екипи беа тапа, во контра тргнуваме со Снајдер Милито и Форлан, цел среден ред дремеше во место, ми падна жал за Снајди... Катастрофа...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.469
Тапа бевме, и двете екипи беа тапа, во контра тргнуваме со Снајдер Милито и Форлан, цел среден ред дремеше во место, ми падна жал за Снајди... Катастрофа...
Значи денес сме наликувале на второлигашки тим, не на третолигашки. Ипак, има напредок. :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Неможи да речиме дека сме биле добри, ако сме ги разбиле дури во последните неколку минути, и сме постигнале гол, до тогаш и не се ни трудевме нешто повеќе да направиме. Едино во прво пречката на Снајдер и пеналот што беа шанси.
Како и да е, на крајот победата се рачуна, се друго е најмалце битно, барем во овој момент, кога сме во најголемата криза од основањето на клубот.
И после ќе се радувале за головите, ами ќе се радуваат..

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Што е тука добро цел натпревар се мачиш против едни киево.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Значи денес сме наликувале на второлигашки тим, не на третолигашки. Ипак, има напредок. :D
Тоа веќе да :)
Али изненадно, и Киево наликуваа на слаб тим, затоа тепавме :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Одамна го немам ова пишано тука, честито победа Интераши и да ви се множат до крајот на сезоната.. А за со Марсеј ве играм на сите пари! :свиркам:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Одамна го немам ова пишано тука, честито победа Интераши и да ви се множат до крајот на сезоната.. А за со Марсеј ве играм на сите пари! :свиркам:
Се надевам дека немаш многу пари :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Обавезно тоа, како што можевте 7-8 кола да немате победа, вајда ќе можете и да вржете 2-3 победи сеа! :D
За да си ги вратиш парите што ќе ги преебеш во вторник.:D

Иначе додека сме кај играта, само дресовите означуваа дека се игра прволигашки фудбал и името на тимовите.. другото беше *ти ли ме турна или сам паднав*

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576

Иначе додека сме кај играта, само дресовите означуваа дека се игра прволигашки фудбал и името на тимовите.. другото беше *ти ли ме турна или сам паднав*
А изнудивме два пенали, иако едниот не беше свирен :)

Колку сме очајни, куку леле :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
А изнудивме два пенали, иако едниот не беше свирен :)

Колку сме очајни, куку леле :)
И третолигаш може да изнуди пенал да го еам :D .. ние еден не сме реализирале, сакаме друг да ни свирнат.:X3:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480

Ај бе не баксузирај :D, ја преес ги враќав за од Катанија, сеа пак ли да се враќам :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Победивме бе:pos:

не ни ја гледав ама претпоставував дека сме очајни и за никаде..но то е то Мајкон се враќа и веднаш победивме..колку е само клучен за овој тим и сеуште ми е чудно како можи пак тој да ни е најдобар играч..па ако не е ни чудно тоа што 7 натпревари неможевме гол да постигниме бидејќи нормално Мајкон не играше..вака од него падна и првиот и вториот гол каде навлече играч и додаде до Занети..

и ве молам најдете изјава на раниери да се посмеам на неговите глупости сигурно некој бисер има изјавено:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom