Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
D

draft

Гостин
абе сингл ми се играте, ваше мислење ? :)
Боље дај ги парите у хуманитарни цели.

ЕДИТ

Не ми текна, најверојатно сингл ти се игра против нас. Играј и не бери гајле, чист 1 е.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Боље дај ги парите у хуманитарни цели.

ЕДИТ

Не ми текна, најверојатно сингл ти се игра против нас. Играј и не бери гајле, чист 1 е.
значи колку сте само претпазливи :pos:

.. шала настрана сакам двојка да ве играм, доколку е составот погоре што е постиран па и не изгледа лошо :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ке се натепаат денес месо и остали ствари,ке се начукаат и вечер и не ке можат ни 5 мин да истрчаат така да 1 Пелисиер ке ни го лупне и на здрваје !!! :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
нека е среќен роденденот, за многу години, многу нови успеси, денеска роденденска победа...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.758
Ориали ќе се врати кога Бранка ќе тргне по капути во Москва и таму ќе остане.
Ќе се врати и со него у пакет, вчера баш кажа дека Бранка е одличен но на времето кога функционирале и заедно, него Морати првенствено го тргна зашто Бенитез имаше услов Карбони да дојдје на местото на Оријали по што веднаш нова функција му понудија и он ја одби, демек го деградирале и тоа беше тоа.

Постојат големи шанси да дојде ова лето само ако Морати пресече, ќе видиме.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Најслабиот тим во Серија А ќе го сменеше тренерот по вакви успеси не знам дали тимот во својата историја имал ваква серија.
Замисли еуфорија после 2-2 со смешен тим и тоа на домашен терен.
Значи Морати чека овој да го дозакопа тимот за да е сигурен да преземе нешто ,испаѓање од ЛШ и немање шанса за пласман во ЛШ.Многу брзо ќе ги исполни условите Раниери.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 18 Poli; 10 Sneijder, 9 Forlan, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 7 Pazzini, 19 Cambiasso, 20 Obi, 26 Chivu, 28 Zarate, 37 Faraoni.
Allenatore: Claudio Ranieri

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Ако најдете некое стримче со солидна слика, кое не се кочи цело време и до кое се доаѓа без да треба да искликам 13 страници, слободно постирајте :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Ќе се врати и со него у пакет, вчера баш кажа дека Бранка е одличен но на времето кога функционирале и заедно, него Морати првенствено го тргна зашто Бенитез имаше услов Карбони да дојдје на местото на Оријали по што веднаш нова функција му понудија и он ја одби, демек го деградирале и тоа беше тоа.

Постојат големи шанси да дојде ова лето само ако Морати пресече, ќе видиме.
Лошо си го протолкувал вчерашното интервју, Ориали воопшто не беше носталгичен :)
Тоа што го кажа вчера беше, Бранка беше добар, но таму бев и јас.

Што е до мене, би сакал да работат заедно повторно, но ќе биде навистина тешко, изгледа Ориали не простува така лесно.

Денеска имаш и интервју на fcinter1908.it со еден новинар на Скај кој исто вика дека ако Морати го сака назад Ориали, ќе мора да направи големи промени во тимот, и дека ако смени некои луѓе од раководството ќе биде полесно да се врати.

А изгледа и ја забораваш изјавата на Ориали и повторно главна причина ти е Бенитез и дека во Интер уствари тече мед и млеко а не лажат комуњарите :)
http://fcinter.com.mk/aktuelno/2227-branca-glaven-vinovnik-za-zaminuvanjeto-na-oriali

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Ако најдете некое стримче со солидна слика, кое не се кочи цело време и до кое се доаѓа без да треба да искликам 13 страници, слободно постирајте :)
http://www.balkansport.info/channel-2/37-balkansport-2-a.html регистрирај се на форумот, слика стакло, нема никакви реклами, освен ако евентуално телевизијата не емитува :D ..

Kajgana Shop

На врв Bottom