Фан Клуб: Интер

Извинете, Рики Алварез ако може да го добијам? Човек ни со полиција не може да го најде, не па ПП да му пише. :)
Јас пробав со Нагатомо да стапам во контакт ама ништо...

Јонзе одамна пробува со Занети да се сретне,сите го знаеме исходот од таквата средба :pos:

Ако некој стапи во контакт поздравејте го чич Морати од мене.

Искрено не знам зашто некој свесно би го посакувал Пеп Гвардиола за наш тренер, пред 2 години тука на форумов кога ги сплескавме (а и лани) друго се збореше за него, само очајов ни ги менува мислењата.

Но, моето за него ќе остане исто, Интер е еден од тимовите кои најмалку ќе му лежат на него, со такви играчи во Барселона ретко кога почуствувал притисок како што ќе треба да трпи секој ден кај нас. Можеби он сака да се докаже, за Морати ќе биде добро зашто е звучно име, ама реално за тимот мислам дека ќе биде катастрофално.

Искрено не знам зашто некој свесно би го посакувал Пеп Гвардиола за наш тренер, пред 2 години тука на форумов кога ги сплескавме (а и лани) друго се збореше за него, само очајов ни ги менува мислењата.

Но, моето за него ќе остане исто, Интер е еден од тимовите кои најмалку ќе му лежат на него, со такви играчи во Барселона ретко кога почуствувал притисок како што ќе треба да трпи секој ден кај нас. Можеби он сака да се докаже, за Морати ќе биде добро зашто е звучно име, ама реално за тимот мислам дека ќе биде катастрофално.

Ја па за него размислувам зашто мислам дека ќе изнуди многу подобри трансфери од Каржа , Пацини , Нагатко и остала багра . Уствари у тоа сум сигурен дека ако дојде ќе донесат подобри играчи .

Ја па за него размислувам зашто мислам дека ќе изнуди многу подобри трансфери од Каржа , Пацини , Нагатко и остала багра . Уствари у тоа сум сигурен дека ако дојде ќе донесат подобри играчи .
Ниту Бенитез, ниту Леонардо, ниту Гасперини, ниту Раниери не донесе играчи, ако продолжат со истата политика, на Гвардиола ќе му ги донесат Белами, Сисе и Антонини.

Ниту Бенитез, ниту Леонардо, ниту Гасперини, ниту Раниери не донесе играчи, ако продолжат со истата политика, на Гвардиола ќе му ги донесат Белами, Сисе и Антонини.

У право си ама не верувам да ти дојде Гвардиола со 8 мил евра годишна плата или повеќе и да ти ги тренира Киву , Пацини , Нагатко и остали .
Ќе има ултиматум од него сигурно или играчи или терајте со Раниери .

У право си ама не верувам да ти дојде Гвардиола со 8 мил евра годишна плата или повеќе и да ти ги тренира Киву , Пацини , Нагатко и остали .
Ќе има ултиматум од него сигурно или играчи или терајте со Раниери .

камо среќа сега мурињо да се врати!!! секако си оди од реал!!!

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attaccanti
: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Ги нема Милито и Деки колку што можам да видам

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Ги нема Милито и Деки колку што можам да видам

а алварез??? кај е?

а алварез??? кај е?
imal sitna povreda.
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 14:15 ---
Alvarez : "Još uvijek me boli koljeno"

To je također rekao i Ranieri na preskonferenciji za novinare: "On ima otečene koljeno i treba ga sačuvati." Ricky Alvarez nije u momčadi za utakmicu protiv Bologne, njegov problem je koljeno,koje ga ponovno muči. Na Twitteru, igrač je obavjestio navijače: "Uvijek sa boli koljeno,nadam se da će biti bolje, Pozdrav svim!".

Ало што ви е со ова Твитеров кога 99% се фејк, особено за Алварез кој и на официјалната страна на Интер пишуваше дека нема профил на ниедна социјална мрежа(Фејсбук, Твитер етц...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom