Фан Клуб: Интер

Го чекам денот кога Камбиасо и Занети нема повеќеда бидат во составот на Интер и ќе играат таму некои надежни и млади момци кои знаат дда изнезат топка и да изградат акција!

INTER (4-2-3-1):
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu; Zanetti, Cambiasso; Faraoni, Sneijder, Forlan; Pazzini.

Куку нонен !

Раниери да ти ебам мајката,Пацини на клупа,на негово место Форлан,а на местото на Форлан Оби !

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 37 Faraoni, 10 Sneijder, 9 Forlan; 7 Pazzini.
A disposizione: 12 Castellazzi, 26 Chivu, 18 Poli, 17 Palombo, 20 Obi, 28 Zarate, 20 Castaignos.
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 20:20 ---
Се надевам Форлан нема да го гледам крило бидејки он не е за таа позиција,подобро крило да го играше Оби него ли Форлан. Се видоа неговите центаршутеви против Новара,али изледа тоа Раниери не го приметил:tapp:

Зашто бе не Форлан крило? Нели на почетокот од сезоната некој/сите ме убедувавте дека Форлан можел да го игра и тоа и уште 10 позиции?

Зашто бе не Форлан крило? Нели на почетокот од сезоната некој/сите ме убедувавте дека Форлан можел да го игра и тоа и уште 10 позиции?
Ја никад немам кажано такво нешто:),според мене Форлан може да игра како напаѓач и како полушпиц!

Форлан ќе беше добро со Зарате да играа по страните, али па коа ќе ми текне дека треба и да се враќаат, 2x се послаби од Ето и Пандев во тој дел. Ми текнува дека и Зарате во првите утакмици им поклонуваше шанси за гол во дефанзива :tapp:

Мн се нервирам за Зарате,не требаше вака да испадне,барем на вакви натпревари нека го пушта,може ке влезе во некоја форма ...

Ја незнам од кога Снајдер нема дадено гол,нека ме постети некој ако памти :) ?

Мислам дека е со Катанија во гости,ако не се лажам незнам... кога изгубивме 2-1

Со Болоња играат, нема потреба Форлан да се враќа назад.
4231 прв пат со Раниери, баш да видиме на што ќе личат, сеа му текна да постави ваков формат, клошар.

Ова и претпоставувам сугестија е од некој од страна, не стриктно негов избор, да беше до него пак ќе тераше со 442 формација, или 4411, со Снајдер и Пацини само ко офанзивни фудбалери.
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 20:49 ---
Ја незнам од кога Снајдер нема дадено гол,нека ме постети некој ако памти :) ?
Со Аталанта дае, на среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom