Фан Клуб: Интер

Абе битно нема да примите гол имате цврста одбрана, јбг со мн души али озбилно нема да примите ...

Kaко не најдоа купец летоска, уште едно поебување од страна на Гасперини е ова, покрај 343 форматот, инсистирал Мота да остане.

Можно е вечер да се одложи натпреварот,премногу снег имало,и било ризик да не се повреди некој од играчите,али не се знае уште докај 8 ке се знае.

Морати битно е задоволен од трансфер пазарот. За Мота, фактите се следниве:
1. Раниери го сметал за важен играч
2. Морати го сметал за важен во играта на Интер(...но сепак ова не го спречило да го напушти клубот)
3. Не се продолжува договор на важен играч или му се гарантира дека ќе остане во тимот до крајот од договорот(според Морати, Раниери, па и Ориали кој имаше изјава)

:giggle:
Inter (4-4-2):Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia,Chivu; Nagatomo, Zanetti, Cambiasso,Alvarez;Sneijder, Milito

A disp
: Castellazzi, Samuel, Obi, Poli, Palombo, Pazzini, Zarate.
Squalificati
: /
Indisponibili
: Stankovic, Forlan,
Guarin, Faraoni

Јас мислам дека ќе ја вртат денес некако..последните три натпревари против Палермо завршиле 1-2(1-0),3-2(0-2),4-3(0-1)..ништо чудно и денес да излези прелаз..само што времето малце ќе зафркни работа иначе гг,3+ сигурна е:D

Јас мислам дека ќе ја вртат денес некако..последните три натпревари против Палермо завршиле 1-2(1-0),3-2(0-2),4-3(0-1)..ништо чудно и денес да излези прелаз..само што времето малце ќе зафркни работа иначе гг,3+ сигурна е:D
Со кого ќе ја вртиме денес, со Нагасаки?

1-1 & 3+ ја имам, најверојатно нема пак да ја вртат мајку им :)

:giggle:
Inter (4-4-2):Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia,Chivu; Nagatomo, Zanetti, Cambiasso,Alvarez;Sneijder, Milito

A disp
: Castellazzi, Samuel, Obi, Poli, Palombo, Pazzini, Zarate.
i
saaaaaaaaaamp.jpg

3. Не се продолжува договор на важен играч или му се гарантира дека ќе остане во тимот до крајот од договорот(според Морати, Раниери, па и Ориали кој имаше изјава)
Не се будали ниту Интер, ниту Мота ова да го направи.
Прво, Интер ништо нема да ќари од неговата продажба и ќе го изгубше за 0 евра, второ, за година ипол Мота веќе ќе полни 31 година, важи за Injury prone фудбалер, сигурно дека тогаш немаше да ја изнуди платата што сега ќе ја добива од ПСЖ до 2015.
Затоа ова беше многу глупа варијанта која ја спомна неговиот агент, нелогична.

Инаку вечер ако не го тепаат оној тим на Палермо кој е 5 пати послаб од сите оние нивни тимови до оваа сезона нека се отрујат, поголема срамота ќе е тоа и од поразот од Лече и Новара.

Не се будали ниту Интер, ниту Мота ова да го направи.
Прво, Интер ништо нема да ќари од неговата продажба и ќе го изгубше за 0 евра, второ, за година ипол Мота веќе ќе полни 31 година, важи за Injury prone фудбалер, сигурно дека тогаш немаше да ја изнуди платата што сега ќе ја добива од ПСЖ до 2015.
Затоа ова беше многу глупа варијанта која ја спомна неговиот агент, нелогична.

Инаку вечер ако не го тепаат оној тим на Палермо кој е 5 пати послаб од сите оние нивни тимови до оваа сезона нека се отрујат, поголема срамота ќе е тоа и од поразот од Лече и Новара.
Па ако не му продолжуваш договор значи за тебе играчот вреди 0 евра, чиста економска логика.
Батали, ти едно мислиш, ние друго...

Иначе не знам кај го ископавте составот, сеа видов колку е саат(буквално), пред 20:00 не излегува официјалниот состав...

"Bila mi je privilegija sto sam igrao u Inter,dio sam historije u Interu i nikada nisam imao problema tamo_Ovim putem zelio bih da se zahvalim svima u Interu a posebno predsjedniku Morattiu".Bile su to reci Motte na prezentaciju u Parizu.
429189_289802241080374_273296116064320_842131_2068776917_n.jpg
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 18:34 ---
422997_228929830527788_146269118793860_503220_1677517841_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom