Фан Клуб: Интер

800vr.png

le fu. untitled.JPG

Ај може нема да примиме гол а Палермо ќе си даат сами.

Бог да чува со формацииве на Ранко.:facepalm:
Нели рече ке проба поофазивна формација,тој поставил уште подефанзивна.
Палермо има поотворена поставеност како гостин и тоа.:notworthy:
Креативност 0.

Со Милан поофанзивна формација имаше од оваа што се најавува :pos::facepalm:
Во тимот има 6 одбранвени играчи, Камбиасо повеќе дефанзивец е, Оби оди напред ама што дека оди, и после како Снајдер нема да се љути кога во оваа формација нема со кого да играш.

Inter-Palermo : Izbjegnuta opasnost od otkazivanja utakmice

Radnici su uspjeli očistiti stadion od snjega za nekoliko sati,veoma brzo.Na stadionu je bilo oko 200 radnika koji su radili na omogućivanju večerašnje utakmice.Također i trbine su očišćene, tako da će utakmice Inter-Palermo biti odigrana večeras.

800vr.png

le fu. Прегледај го приврзокот 39519

Ај може нема да примиме гол а Палермо ќе си даат сами.
Интер е ЈЕДИНИ тим што во прв состав игра 5 бекови (Маикон, Киву, Нагатомо, Занети, Оби) ... Боље да останеше Џонатан, па и он ќе го ставеше место Снајдер и ќе играа со 6 бекови УШТЕ ПОУБОИТИ да бидат по крилните позиции, ако од сите 6 души само Маикон знае да набаци некоја асална топка...

боже
images

Па добро бе ако толку не сака да ги стави Гуарин и Паломбо, пошто немаат тренирано со тимот, нека го стави Алварез за да може со Снајдер да го поврзе нападот... вака ја не знам како очекува од 10 души позади да праќаат топки за Пацини, а само Снајдер знае да ПОДАДЕ топка (и Камбијасо, али ако му е денот)...
kili.jpg

убаво кажа Syn Интер треба највеќе да стравува од Раниери за да не успее овој Интер... а после од противниците...

Иначе за тие што незнаат,Гуарин има повреда уште од тимот на Порто и ке отсустввуа околу месец дена :(

Клупата ние појака од првиот состав:confused:

Ја во овој прв состав на Интер гледам само двајца офанзифци ... Снајдер и Пацини...

WTF, стварно овој состав е официјален?

И добро бе, на овој Раниери да не му ја ебе сестрата овој Пацини, што толку го форсира?

Џубре едно скапано, Милито ем е во форма, ем повеќе голови има постигнато, овој пак Пацини го форсира, потоа некој ќе ми каже нема мотивација нема она нема ова, па секако дека ќе нема кога имаш лузер на клупа.

hotmail, не е официјален, официјален у 8. Составот е според Газета, они праќаат новинари да ги шпиунираат тренинзите на Интер качени на локалните дрвја па веројатно Ранко тренирал со тој тим. :D

Ама чекајте, сигурно Морати го видел можниов состав на Ранко па му се јавил, го отерал у пичкумајчину и му рекол дека мора да игра по офанзивно. Не верувам дека ќе почне со овој тим, предефанзивно е дури и за него. А ако почне вака, атентат.

Гуарин 20 дена нема да може да игра, повреден бил. :pos:
20 дена повреден, 2 месеци дур Раниери почне да го игра ... место Нагатомо, во средината.

Морати за Мота рекол дека сакал да го задржи во тимот но желбата на играчот била да замине сега. (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom