Фан Клуб: Интер

Абе наводно излечен бил ама требал да мирува, 3 до 4 недели, мене тоа не ми претставува проблем, проблем претставува што и кога ќе се опорави ќе треба време да помине за да игра.
Го гледам горе составот можен на Палермо, средината Бертоло, Донати, Миљачо, Барето ... напред Будан, и се прашувам зашто воопшто ќе се користат централни дефанзивци, тактиката треба да е 0 - 6 - 4, ама што си е сигурно, сигурно, Нагатомо у средина. :facepalm:

Ранко knows what did Pazzini last term. Остајте вие дефанзивниве тактики на страна. :)

А така значи, иако сум со спротивен став, морам баш тоа да го кажам за да ти ме читаш ... бре.
Тешко его имаш на форумов.

И тогаш бев со став дека заслужи картон, зашто сега истиот да го менувам, за да тебе ти одговара у дискусијава ли ? :eek:
:pos: okej Syn, mi go povredi egoto, sto da ti kazam drugo? :D

Iskreno sum znael deka so ovoj stav si bil za buskec i Mota, najozbilno. Pa ti ne si bil interash be! :icon_lol:

Inaku za vecher, ako ne igra 4-3-1-2 so Alvarez i Snajder zaedno, ne gi gledam, a i nemam namera se dur ne gi igra dvajcava zaedno so plus 2 napagjachi.

Guarin ZASILUVANJETO nema da igra 2 meseci, ama zatoa pak Paloma ke igra sve.

Yeah, keep on dreaming that 3rd place of yours...

Барем еднаш нека ги извади Снајдер и Алварез во прв состав,да видиме како ке изиграат заедно.

За Бускетс се изјаснив дека тоа беше мизерен и срамен потег, поготово зашто го носи дресот на Барса али очигледно е дека и тоа им е дел од тактиката. Финтата е што не ни имаше потреба до толку да глуми, кога играат на нивни стадион доволна им е публиката да го направи тој притисок врз судијата, затоа велам дека Мота тука заеба бидејќи и најмала грешка они можеа да ја искористат за да изнудат картон.

Занети на пример не смееше да добие жолт, исто мислам и Самуел и уште неколку други фудбалери, факт е дека Мота е многу тенок со нерви, инаку дека ќе фали, ќе фали, во ЛШ, за Серија А не. Али а со него, а без него, ете гледаме сите какви најави има за вечерашниов дуел, дај боже да се грешка, ја и онака се мислев дал да ги гледам дека имам голем проблем со стримови, вака најверојатно ќе ги прескокнам, ко и со Лече.
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 15:52 ---
Барем еднаш нека ги извади Снајдер и Алварез во прв состав,да видиме како ке изиграат заедно.
Класична 4321 формација е добра за италијанското првенство, Анчелоти таа ја користеше на времето, башка и добро е избалансирана и напад и одбрана, нешто што Раниери очигледно сака да го постигне со екипава.

Jako ke bide, a ke se sluchi slednovo znam, da igrame bez Snajder i Alvarez vo timot. E toa dragi moi ke bide andi fudbal a ne ebanjeto na barsa/chelsea/bayern/cel_svet :D

Jako ke bide, a ke se sluchi slednovo znam, da igrame bez Snajder i Alvarez vo timot. E toa dragi moi ke bide andi fudbal a ne ebanjeto na barsa/chelsea/bayern/cel_svet :D
Па има шанси ова да се деси,со оглед дека ако игра со формација 4-4-2 он комотно може без Алварез и Снајдер,во средина ке играат Занети и Камби,како крила Нагатомо и Оби(лев бек ке игра Киву) и во напад Пацини и Милито .

Не бе овој Ранко знае да ми го расипе денот тотално.Добро кој е оној состав горе,па ни Јонуз нема да искочи со таков состав,уште Нагатомо крило??? :facepalm:

Раниери со послаби тимови комотно може заедно да ги игра Алварез и Снајдер ,таа формација му доаѓа како 4-2-2-2 (средина Камби и Занети,пред нив Снајдер и Алварез) и во напад Милито и Пацини,само Раниери е без муда се плаши да нападне и со еден скапан Лече!

Не бе овој Ранко знае да ми го расипе денот тотално.Добро кој е оној состав горе,па ни Јонуз нема да искочи со таков состав,уште Нагатомо крило??? :facepalm:
Па нема да биди првпат Нагатомо ака Герет Бејл да игра на таа позиција, незнам што те чуди тоа.:)
Налет тоа, треба и нет да си арчиме по стримови..

Не е вистина дека Мота побарал да игра за ПСЖ.

Еве сега и Гасперини тоа го потврдил, дека клубот барал купувач за Мота и на времето кога он бил тренер, но Гасперини побарал Мота да остане во клубот, и му верувам на Гасперсон, нема зошто да лаже, нема причина за тоа. Нека не јадат гомна сеа, демек играчот сакал да игра во ПСЖ, нека ја кажат вистината, а тоа е дека, 10М го продадоа Мота, 5М сите три засилувања ги зимаа (на позајмица, освен Хуан), на крајот и Гуарин ќе се врати во Порто, и Паломбо во Самдорија.

Па нема да биди првпат Нагатомо ака Герет Бејл да игра на таа позиција, незнам што те чуди тоа.:)
Налет тоа, треба и нет да си арчиме по стримови..

Не е проблем за тоа,блиску ми е копачка тука,па таму ке си ја гледам.Него кој ке се нервира таму,уште па си планирам 1-1 да ја играм,со ваков состав горе ни 1 не ми се игра,и така знаеме дека со Палермо стално сме си јаделе нерви,играме со нив многу тешко.

Не е вистина дека Мота побарал да игра за ПСЖ.

Еве сега и Гасперини тоа го потврдил, дека клубот барал купувач за Мота и на времето кога он бил тренер, но Гасперини побарал Мота да остане во клубот, и му верувам на Гасперсон, нема зошто да лаже, нема причина за тоа. Нека не јадат гомна сеа, демек играчот сакал да игра во ПСЖ, нека ја кажат вистината, а тоа е дека, 10М го продадоа Мота, 5М сите три засилувања ги зимаа (на позајмица, освен Хуан), на крајот и Гуарин ќе се врати во Порто, и Паломбо во Самдорија.
Крпен живот...
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 16:30 ---
Syn, Santos... it's 2012.

Ако излеземе со таа мизерна формација како што пишуе на Кориете црно ни се пишуе. 8 играчи со дефанзивни задачи..? Башка Киву.

Е тоа неможам да го разберам како неможевме да се ослободиме од Киву зимава? Таа лева страна ке не пенетрираат јако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom