Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Абе битно нема да примите гол имате цврста одбрана, јбг со мн души али озбилно нема да примите ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Со кого ќе ја вртиме денес, со Нагасаки?Јас мислам дека ќе ја вртат денес некако..последните три натпревари против Палермо завршиле 1-2(1-0),3-2(0-2),4-3(0-1)..ништо чудно и денес да излези прелаз..само што времето малце ќе зафркни работа иначе гг,3+ сигурна е![]()
1-1 & 3+ ја имам, најверојатно нема пак да ја вртат мајку имЈас мислам дека ќе ја вртат денес некако..последните три натпревари против Палермо завршиле 1-2(1-0),3-2(0-2),4-3(0-1)..ништо чудно и денес да излези прелаз..само што времето малце ќе зафркни работа иначе гг,3+ сигурна е![]()

Inter (4-4-2):Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia,Chivu; Nagatomo, Zanetti, Cambiasso,Alvarez;Sneijder, Milito
A disp
: Castellazzi, Samuel, Obi, Poli, Palombo, Pazzini, Zarate.i
Не се будали ниту Интер, ниту Мота ова да го направи.3. Не се продолжува договор на важен играч или му се гарантира дека ќе остане во тимот до крајот од договорот(според Морати, Раниери, па и Ориали кој имаше изјава)
Со кого ќе ја вртиме денес, со Нагасаки?

Па ако не му продолжуваш договор значи за тебе играчот вреди 0 евра, чиста економска логика.Не се будали ниту Интер, ниту Мота ова да го направи.
Прво, Интер ништо нема да ќари од неговата продажба и ќе го изгубше за 0 евра, второ, за година ипол Мота веќе ќе полни 31 година, важи за Injury prone фудбалер, сигурно дека тогаш немаше да ја изнуди платата што сега ќе ја добива од ПСЖ до 2015.
Затоа ова беше многу глупа варијанта која ја спомна неговиот агент, нелогична.
Инаку вечер ако не го тепаат оној тим на Палермо кој е 5 пати послаб од сите оние нивни тимови до оваа сезона нека се отрујат, поголема срамота ќе е тоа и од поразот од Лече и Новара.
vim putem zelio bih da se zahvalim svima u Interu a posebno predsjedniku Morattiu".Bile su to reci Motte na prezentaciju u Parizu.