Фан Клуб: Интер

Isto taka dobra vest deka Deki pak se pozalil na povreda i izlgeda nema da igra voopsto. Neka bide ova vistina i da ne bide nekoj ocaen trik na Ranieri mislejki deka so vakva laga ke bide vo prednost protiv Milan.

Покрај овие лоши денови се надевам дека грешам и дека ќе изненадиме против Милан...сакам да му ја видам онаа фацата на Боатенг при евентуален нивни пораз во дербито идека јадеше лајна низ медиумите Интер вака Интер така..па и вистинскиот принц на Милано бил:pos:...кога ќе ја достигни славата на Милито јас ќе се плукнам во очи....дај боже да победиме и дури мојата подршка повеќе ќе оди за Интер утре отколку за Македонија против шведска..сепак дербито на Милано си го прави своето...и да Кејти Пери навивала за нас:LOL:....
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...erlusconi-mrs-ibrahimovic-v-katy-perry-george

Абе да не го одложат дербиво итаљаниве ради несреката на бродот?Да не имаат ден на жалост или слично?Инфо некој???

Inter-Fans.jpg

Milan-Inter-Materazzi-and-Rui-Costa-1024x672.jpg

Агентот на тевез денеска изјавил дека тевез повеке сакал да игра за милан.а морати му рекол на бранка да се насочи повеќе кон лукас и монтоливо.

Да се земе Гомез од Катанија додека има шанси, зашто после пак ќе се каеме изгледа...

397075_217163288371109_146269118793860_476937_459664968_n.jpg

Allan Marques Loureiro 1991 година роден играч на Васко Де Гама,се пишува дека интер потпишал договор со него и дека до летто ќе останал во Гама како позајмен играч и во лето ќе премине во Интер.Некоја информација плус да имате?
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 00:17 ---
Paul Dybala 1993 год роден,потпиша ли за интер,пошто се спомнуваше дека овие денови требаше да потпише?некоја информација плус ако знаете :)
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 00:40 ---
Алегри:За Интер имам само пофални зборови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom