Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам за со Јувентус лев бек да игра Нагатомо, бидејки од таа десна страна нив ке им игра Красич и незнам колку може Занети да го сопре! Ако исочи така Лео ке нема место за Карја бидејки Занети ке игра на негово место во средина,според мене овој Карја не е лош играч и денеска повторно изигра добар напревар но сепак повеќе би сакал Нататомо да игра лев бек само заради Красич!

А од кај си убеден па дека Нагатомо ќе го сопре ? Тешко дека ќе игра он со Јуве, али моите очекувања од него полека но сигурно стануваат бајаги големи, ми се свиѓа што знае да води топка со двете нозе, и со двете да центрира, огромен плус е играчов за Интер, преголем ...

180447_182360198469280_100000859040195_379480_4656691_n.jpg

А од кај си убеден па дека Нагатомо ќе го сопре ? Тешко дека ќе игра он со Јуве, али моите очекувања од него полека но сигурно стануваат бајаги големи, ми се свиѓа што знае да води топка со двете нозе, и со двете да центрира, огромен плус е играчов за Интер, преголем ...
Не сум убеден али сум видел дека Занети има проблеми со такви брзи играчи по страна,затоа мислам дека Нагамото ке биде подобро да стартува а Занети на местото на Карја во средина!

не е Нагатомо за стартер со големи екипи... не сме го "опипале" уште како се снаоѓа во одбрана... и Сантон беше далеку добар во офанзивните задачи, али за во одбрана беше пипав... позрело делува од Сантон, но мислам дека вака по 10 по 20 минути во утакмиците што следат, не повеќе

Нагамото ке биде машина, незнам зашто ама имам некое јако чуство :)

Убаво се гледаат сите+скарпини.

ЛооооооооооооооооооооооооЛ за глумата на тадеи, се гледа дека овој ќе падне на испит кај бисквитс!!!

Новиот надимак на Снајди за кој незнаев, Снајдермен, кој ако не Скарпини, као не ни текнало на темава, го немав начекано до сеа.

инаку ни следат 3 утакмици кои лесно можат да не стават во пол-позиција за скудетото... недела ЈУВЕНТУС, среда ФИОРЕНТИНА, недела КАЉАРИ... ниедна од овие не е "лесна" првите две гостуваме... Јувентус тепаше вчера, пред тоа имаше 2-3 пораза во низа, Фиорентина не треба да зборам, не памтам кога победија последен пат. Најопасен е ранетиот лав... Каљари е она што беше лани Бари... така да мораме да освоиме 9/9 бода за да останеме во трка за скудетото...

ако е некое олеснување за нас... директните конкуренти имаат исто така тежок распоред. Наполи игра во сабота со РОМА во гости, идната недела игра со КАТАНИЈА дома (која не знае за победа откога дојде Симеоне), па во понеделник 28.02 со МИЛАН...
МИЛАН пак, игра во сабота со Парма, која оваа година изненадува, има добар состав, сите опции се во игра, потоа во недела играат со Киево на тоа ораницата од терен. таму падна Наполи, преоптимистички ќе биде да очекуваме и Милан да падне таму, но не се знае... и нормално 28.02 со НАПОЛИ...

се што треба е да победиме во овие 3 исклучително тешки утакмици... и да си свиркаме...

Офанзивно бевме безопасни од таа страна, од бековски аспект, единствено Ето кога се движи таму има нешто. Ако овој малиот почне да уфрла топки од таму како Маикон од другата страна, ќе биде Jump Pazzo, Jump! :) Само ме секира тоа, со два офанзивни бека, како ќе биде назад... или ќе уплаќаме 7+...

На страна тоа, не треба да не фаќа еуфорија, зошто сеуште имаме еден голем проблем кој поради многу победи го игнорираме: на гости играме барем две нивоа подолу... До сега со Лео, ја победивме Катанија со голема доза на среќа, очајно слабиот Бари, едвај, и си изгубивме од Удинезе која е сериозна екипа, нема лабаво. Ако продолжиме со таква игра во гости на следниве гостувања, ништо арно нема да се случи. А шансата е тука, башка овие од Парма знаат да полудат со јаките, ко и секоја екипа што има потенцијал за контри. Јуве настрада гадно од нив.

Лично јас сум задоволен со 4 бода од следниве 2 гостувања и после да се совлада Каљари дома, и комшиките можат да ни сварат кафе, пошто дојдовме...

Офанзивно бевме безопасни од таа страна, од бековски аспект, единствено Ето кога се движи таму има нешто. Ако овој малиот почне да уфрла топки од таму како Маикон од другата страна, ќе биде Jump Pazzo, Jump! :) Само ме секира тоа, со два офанзивни бека, како ќе биде назад... или ќе уплаќаме 7+...

На страна тоа, не треба да не фаќа еуфорија, зошто сеуште имаме еден голем проблем кој поради многу победи го игнорираме: на гости играме барем две нивоа подолу... До сега со Лео, ја победивме Катанија со голема доза на среќа, очајно слабиот Бари, едвај, и си изгубивме од Удинезе која е сериозна екипа, нема лабаво. Ако продолжиме со таква игра во гости на следниве гостувања, ништо арно нема да се случи. А шансата е тука, башка овие од Парма знаат да полудат со јаките, ко и секоја екипа што има потенцијал за контри. Јуве настрада гадно од нив.

Лично јас сум задоволен со 4 бода од следниве 2 гостувања и после да се совлада Каљари дома, и комшиките можат да ни сварат кафе, пошто дојдовме..
.

Немогуче . Баш вчера со еден другар го коментиравме истово и да ти кажам со истиве зборови . И мене некако ми се несигурни на гости али ај да не збориме ќе видиме
Абе да не знаете кога доаѓаат Камерун и у кој хотел ќе бидат сместени , да идам да го барам Ето да ми се насмее еднаш

Немогуче . Баш вчера со еден другар го коментиравме истово и да ти кажам со истиве зборови . И мене некако ми се несигурни на гости али ај да не збориме ќе видиме
IOsono ве гледа сите... :tv:

@Иосоно Ок е дека играме слабо на гости, али не занемарувај еден факт а тоа е дека Снајдер ни се врати, а со него играта ни е за 50% на повисоко ниво :) Нејсе тоа, очекувам конечно една добра и убедлива партија на Интер во гости со Јуве и да покажеме кој е кој во тој натпревар

4ца наши во тимот на колото...

1. Цезар, иако примил 3 комада, со онаа тројна интервенција Менез-Бориело-Менез го заслужил ова место

2. Тиаго Мота - ѕвер, стварно. Не знам, мислам дека слабо ви е продискутиран до сеа, знам дека разглабавте Милито-Пандев повеќе на темава у прошливе 10ина страни. Ама Мота вчера стварно изигра на ниво, исече многу акции, даде гол, му скршија 2-3 ребра и све остало...

3. Снајдер... Гол лудило, уште не почнати, топка до Пацини за пенал, асистенција до Ето за вториот гол... Колку само фалеше чоеков на прошливе утакмици... Тоа е од она што се брои, да не ги спомнуваме ударите кои ги имаше и кои му ги бранеа...

4. Ето... Ето... Видете го само при постигнувањето на 5тиот гол, откако Камбијасо го даде голот и тргна да слави. Милито се израдува онака, али му се глеа по одењето дека му е криво и дека сакаше он да даде гол, а Ето зема да го теши :) Абе ѕвер... За играта негова у некоја друга прилика пошо на долго и широко треба : ))

Е сеа... глеам Ранокија ваков, Ранокија таков... Второто полувреме беше посолиден, ама мене никој не може да ме убеди дека не е конфузно детево и тоа до максимум... Збунет е премногу. Видете таму со Кордоба како дуплираат на Менез у прво полувреме (на 1:0 резултат) и тоа пак не успеваат да изблокираат, Цезар одбрани.

Пак направи утка клизач, и со Бари мислам имаше. Со Палермо сантиметри фалеа за автогол, Лусио веќе се фати за глава, тоа беше далеку од рутинска интервенција...

Мене не ми остава некој “wow“ впечаток, не до сега. Ништо повеќе не прави од Кордоба, освен што двајцата се збунети и функционираат поприлично шашаво :)

Карја не знам дали заборави дека има жолт картон или што беше работава, пак беше на моменти прегруб, очигледно не беше добро информиран за Таљавенто и Интер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom