4ца наши во тимот на колото...
1. Цезар, иако примил 3 комада, со онаа тројна интервенција Менез-Бориело-Менез го заслужил ова место
2. Тиаго Мота - ѕвер, стварно. Не знам, мислам дека слабо ви е продискутиран до сеа, знам дека разглабавте Милито-Пандев повеќе на темава у прошливе 10ина страни. Ама Мота вчера стварно изигра на ниво, исече многу акции, даде гол, му скршија 2-3 ребра и све остало...
3. Снајдер... Гол лудило, уште не почнати, топка до Пацини за пенал, асистенција до Ето за вториот гол... Колку само фалеше чоеков на прошливе утакмици... Тоа е од она што се брои, да не ги спомнуваме ударите кои ги имаше и кои му ги бранеа...
4. Ето... Ето... Видете го само при постигнувањето на 5тиот гол, откако Камбијасо го даде голот и тргна да слави. Милито се израдува онака, али му се глеа по одењето дека му е криво и дека сакаше он да даде гол, а Ето зема да го теши

Абе ѕвер... За играта негова у некоја друга прилика пошо на долго и широко треба : ))
Е сеа... глеам Ранокија ваков, Ранокија таков... Второто полувреме беше посолиден, ама мене никој не може да ме убеди дека не е конфузно детево и тоа до максимум... Збунет е премногу. Видете таму со Кордоба како дуплираат на Менез у прво полувреме (на 1:0 резултат) и тоа пак не успеваат да изблокираат, Цезар одбрани.
Пак направи утка клизач, и со Бари мислам имаше. Со Палермо сантиметри фалеа за автогол, Лусио веќе се фати за глава, тоа беше далеку од рутинска интервенција...
Мене не ми остава некој “wow“ впечаток, не до сега. Ништо повеќе не прави од Кордоба, освен што двајцата се збунети и функционираат поприлично шашаво
Карја не знам дали заборави дека има жолт картон или што беше работава, пак беше на моменти прегруб, очигледно не беше добро информиран за Таљавенто и Интер