Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јајцопотечка екипа сте ...мајке ми

Ме боли курот и за Милито и за Пандев ...ако не вратат форма и двајцата ШУТ карта на лето и чао пријатно .... Виктор Обина да го вратиме за нив 2ца у моментов е МАРАДОНА МЕСИ КР7 КР9 ЛФ7 РК7 РГ7 и Деко со КР9 дресот ...

АМАН , ОТЕОКВТЕ ВИШЕ !!!!!!!

кажи ми во која утакмица сезонава милито беше одлучувачки? со негов гол добивме 3 бода?
одговорот, е 0. а се рачуна како прв стрелец, како прва опција. сите ти го кажавме конечниот одговор, милито игра на стара слава, не заслужува ни минута на терен!

Не е тоа муабетот, муабетот е: до кога вака?
До моментот кога нема да има проблеми со повреди, ќе сврзе 4-5 утакмици во низа а и на истите бил дрво ...
Денес башка беше далеку од она што вие го пишавте, идете видете што направи за тие 20 мин на терен, и влезе во шанси, и дриблаше и избегнуваше офсајд стапици, ко што реков поназад, покажа дека е фудбалски жив, е сеа вие се фативте за празниот гол од ситуација која беше тешка, односно не беше најидеална.

Во случај да продолжи со лоши игри а да нема проблеми со повреди гарант ќе биде седнат на клупа бар во Серија А, за ЛШ сигурно нема, не е Леонардо деген да го игра Милито пред него, или Коутињо.

До моментот кога нема да има проблеми со повреди, ќе сврзе 4-5 утакмици во низа а и на истите бил дрво ...
Денес башка беше далеку од она што вие го пишавте, идете видете што направи за тие 20 мин на терен, и влезе во шанси, и дриблаше и избегнуваше офсајд стапици, ко што реков поназад, покажа дека е фудбалски жив, е сеа вие се фативте за празниот гол од ситуација која беше тешка, односно не беше најидеална.
Тоа ти си го протолкувал така и сигурно ќе најдеш некој по форумиве што ќе се сложи со тебе. Јас го видов истиот играч, духот на Милито од лани.

И Роналдо дебелиот е фудбалски жив. Влегува во шанси, дрибла, избегнува офсајди...

3 пати истрча напред 2 пати офсајд, еднаш испадна сам со голманот шутираше во него.
при двата гола на камбиасо и мота, он беше нем гледач кој стоеше на точката од 11 метри и чекаше да чука раци, требаше леонардо да му даде и дигитален, за да слика одблиску!

кажи ми во која утакмица сезонава милито беше одлучувачки? со негов гол добивме 3 бода?
одговорот, е 0. а се рачуна како прв стрелец, како прва опција. сите ти го кажавме конечниот одговор, милито игра на стара слава, не заслужува ни минута на терен!
A Пандев со што заслжува ?
Милито бар нешто покажал сезонава, сезона во која повеќе е по болници и на терапии отколку на терен, а Пандев ?
Ја не негирам дека Милито е вон форма, ама и таков, е подобар од Пандев и заслжува место во тимот пред него, т.е. тоа е и нормално, секој класа фудбалер има предност пред оние, останатите, кој го немаат тој статус во фудбалот, а истите се такоџе, очајни.

Во случај да продолжи со лоши игри а да нема проблеми со повреди гарант ќе биде седнат на клупа бар во Серија А, за ЛШ сигурно нема, не е Леонардо деген да го игра Милито пред него, или Коутињо.

Лесно е да се избегнува офсајд стапица на 4-1 или 4-2 кога и противникот е со играч помалку и мисли на напад.

Инаку сеа имаше емисија на Скај Спорт Италија со Мурињо во два дела , интервју му правеше Панучи и Мурињо нагласи дека играта на Пандев со Челзи и Барса била од НЕПРОЦЕНЛИВО значење. И за мене Милито денес беше тапа

Тоа ти си го протолкувал така и сигурно ќе најдеш некој по форумиве што ќе се сложи со тебе. Јас го видов истиот играч, духот на Милито од лани.
Па во ситуација кога тимот не играше, водеа 4-1, и делуваа тотално искулирано, Милито беше оној кој напишање за уште 1 гол само што Серџо ( делумно ) беше единствената светла точка во мизерната одбрана на Рома, за тие 20 мин на терен, не делуваше анемично, без душа, без желба за игра, без глупи грешки лош прием на фудбал.

Ја ти гарантирам, дека ако има континуитет, без повреди кои го убија сезонава, до крај на сезона ти ќе смениш мислење за него, али ајде, времето ќе покаже кој ќе биде во право.

А чекај малце Syn, кога играл Пандев на својата позиција т.е. зад Ето/Милито? Ретко, да не речам никогаш (не ги рачунам куповите и пријателските). Или подобро ко ќе се сетам, играше само во периодот кога Ето беше во Африка за купот и нормално, си изигра најдобро што можеше за играч кој не беше ни цел месец во тимот. А дали играл Милито некогаш на друго место освем најистурен напред? Или уште поважно, шо к*р тој направил ова сезона на својата природна позиција? Убо си викаш ти, Пандев го свират заради тоа шо е во лоша форма, Милито не го свират заради лани тоа шо го направи, а од Пандев е x3 полош. Ама Милито си има "кредити" од лани, Пандев нема... Да му беше прва сезона на Милито, абе ќе го пцуеја по телевизии, по весници, не само на стадион. Ќе беше еден од најомразените играчи воопшто во Интер.

Сакам да кажам:
Пандев е 0, на негова неприродна позиција.
Милито е - 10, на негова и тоа пази, природна позиција.

ок неам намера да се докажувам, нема крај на овој муабет, ако го внесеа и пандев на една од овие утакмици ќе имаше за што да се прави муабет.

Инаку сеа имаше емисија на Скај Спорт Италија со Мурињо во два дела , интервју му правеше Панучи и Мурињо нагласи дека играта на Пандев со Челзи и Барса била од НЕПРОЦЕНЛИВО значење. И за мене
А го негирал некој тоа па сеа тука да се потенцира ?
Али да ми каже некој дека Пандев е класа фудбалер ( и да се става во кош со играчи ко Ето, Милито, Снајдер, Робен и тн и тн, ги има многу ), или Милито може да сонува за тоа што Пандев лани го направил, или, Пандев заслужувал предност пред Милито а истото со ништо не го докажал ...
Не иде.

Ја ти гарантирам, дека ако има континуитет, без повреди кои го убија сезонава, до крај на сезона ти ќе смениш мислење за него, али ајде, времето ќе покаже кој ќе биде во право.
Не верувам дека си разбрал околу што е дискусијава: јас не ги оспорувам квалитетите на Милито и се разбира се надевам да се врати во форма и маме да ебава по Сериа А и ЛШ. Муабетот е дека Милито не заслужува толку голема шанса во однос на Пандев, т.е. двајцата треба да имаат минутажа и да се менуваат, а Пацини нека си игра стандард.

И се разбира дека ако продолжи вака ти ќе бидеш во право. Милито кога тогаш ќе почне да дава голови, а Пандев на клупа може да се подобри само во решавање крстозбори.

А која утакмица ја добивме со помош на пандев, кој играл константно пола сезона...

Па пандев сезонава има само еден гол дадено, игра полушпиц, а милито само сезонава има 5 голови, плус беше повреден, и лошата форма...

Еден камбијасо и мота имаат повеќе голови од Пандев, не се брукај повеќе. Ако милито не заслужува да игра, пандев уште помалку, ако ги погледнеме статистиките...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom