Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На форуми сешто се треска така и тоа. Факт е дека без Пандев и Ето лани ќе сањавме титула во ЛШ, сети се кој придонес го имаа двајцата, натпреварите со Челзи пред се. Ама од напаѓач се бараат голови дури и кога игра бек. Занети убаво ти напиша, Милито е секогаш во гол шанса, секогаш е околу 16 метри, а ти можеш да споредуваш статистички ама на терен Пандев има едвај неколку натпревари во таа улога.

Како и да е, еве го коментарот на Леонардо:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=38377

Не го чепкајте Милито, тој нема што да докажува, докажан е, ќе се врати кај и да е, малку го боли ногата итн итн... Без разлика колку да игра слабо Милито ова ќе го чуеме, поради кредитот од лани.

А по Пандев нормално е да се вика уааааа...
Carlo Anceloti по Chelsea - Inter 0:1
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] “The work that Goran Pandev and Samuel Eto'o did held back our full-backs and they maintained the kind of pressure on our midfield that meant we could not play the game we wanted."

[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter - Barca 3 - 1

[/FONT]Man of the match
It would be the right thing to give it to the entire Inter side. But the player that truly made an impact on the game was Goran Pandev. His inlcusion in the starting XI gave another dimension to Inter. Although he did not play the entire match (Dejan Stankovic came in for him) Pandev gave Inter the balance they needed. Obviously he was key in the marking of Messi and breaking out on the attack."Pandev was the difference maker. He brought intelligence and order to our game today."-Samuel Eto'o

И пак Пандев нема кредити од минатата сезона а Милито има и за наредните 3 сезони.

океј нашите муабети се за 6 одделение, твоиве за докторски студии.....
Факт е дека милито е срање, и дека кога влезе он денеска се почувствува неговото присуство, не на позитивен начин, нити створи шанса, нити помогна во одбрана, нити погоди празен гол. земи го пандев и неговото последно влевање во 60 минута, како се промени цела игра против катанија!
Па прочитај го постот во кој ги споредуваш, нема никаква логика таа реченица кога се споредуваат двајца фудбалери.
И не негирам дека Милито е срање, али Пандев е септичка јама у споредба со него, а веќе ако се фаќаш за празни голови, наврати се на дуелот со Киево при резултат 0-0.
А и влегувањето на Пандев со Катанија ако е услов за тоа дека он е бољи од Милито ондак незнам што да кажам, ова само од тастатура на македонец може да излезе, иди на forzainter форум види што Се се пишува за Пандев.
На доаѓањето на Пацини сите се радуваа и потенцираа бар Пандев веќе нема во прв тим да го гледаме ...

Вие гледате пристрасно, до тој степен што и фудбалер чиј максимум е 60 мин на терен е бољи од Милито моментално, иако ниту една статистика официјална тоа не го потврдува, незнам, статистиките не се битни ама отскокнувањето на топката е при прв допир е само колку да се истера муабетот дека Пандев е бољи од Милито, што е апсурд.

Де бе, што се запнале со Пандев дотолку... па Милито е класа над него и година дена да не игра, ај беај таму...

И пак Пандев нема кредити од минатата сезона а Милито има и за наредните 3 сезони.
Мн јасно, денес на Меаца се пееше за Милито, на Пандев сите знаеме што му се дешаваше, дури и нашиве медиуми тука го одраа, дури и претераа.

Мада ја не го оправдувам свирењето на свои играчи, поготово не во ситуација кога Интер го брка Милан али Италија ко Италија, тоа е тоа.

Жално е шо, познавачи на фудбалот ко Syn, кој јас искрено го сметам за добар познавач, им е важно само кој постигнал гол и толку ... Незнам зошто размислуваш вака, озбилно незнам зошто.Пријателе, Пандев лани вршеше работа, за која само Милито може да сонува, значи да СО-НУ-ВА.Против Челзи на Стемфорд, против Барса на Ноу Камп, незнам ти како сето тоа го заборави и имаш образ да збориш за Гоки, никад немал класа и ќе нема , ова не е класа?

Мн јасно, денес на Меаца се пееше за Милито, на Пандев сите знаеме што му се дешаваше, дури и нашиве медиуми тука го одраа, дури и претераа.

Мада ја не го оправдувам свирењето на свои играчи, поготово не во ситуација кога Интер го брка Милан али Италија ко Италија, тоа е тоа.
Не разбирам зашто ни кажуваш нонсто туѓи мислења, немаш свое? Не ме интересира Паолило, Курва Норд или Кире Интер од форум (без навреда Кире :icon_lol:)
Имам свое мислење, јас сум сигурен дека лани беше добар, оваа година Милито е дрво, ако сакаат и споменик нека му изградат во Милано, тоа е факт за мене.

Пандев знае да одигра нешто за тие 60 минути.

Што игра Милито за неговите 90?

Пандев настрада заради последните неколку натпревари. Толку му беше кредитот, се потроши. Тука нема што да се лутиме, професионален тим е, не ти оди, ќе те седнат на клупа и тоа е. Во лоша форма е, никој не го спори тоа. Милито не е во никаква форма, не е ни фудбал тоа што го игра.

Жално е шо, познавачи на фудбалот ко Syn, кој јас искрено го сметам за добар познавач, им е важно само кој постигнал гол и толку ... Незнам зошто размислуваш вака, озбилно незнам зошто.Пријателе, Пандев лани вршеше работа, за која само Милито може да сонува, значи да СО-НУ-ВА.Против Челзи на Стемфорд, против Барса на Ноу Камп, незнам ти како сето тоа го заборави и имаш образ да збориш за Гоки, никад немал класа и ќе нема
Нема потреба од понатамошна дискусија, ќе те советувам еден ден кога ќе идеш на апсолвентска или на екскурзија од школо у Милано, прашај некој фан таму што е Милито за Интер, и што Пандев ...
И немој да ми го тераш муабетот дека Пандев поседувал класа, те молам, немој, нема смила тоа се дискутира тука, прво и основно за 1 класа фудбалер е да може да издржи 90 минути на терен, тоа е 1 од многуте услови кои Пандев не ги исполнува за да биде класа.

Жално е шо, познавачи на фудбалот ко Syn, кој јас искрено го сметам за добар познавач, им е важно само кој постигнал гол и толку ... Незнам зошто размислуваш вака, озбилно незнам зошто.Пријателе, Пандев лани вршеше работа, за која само Милито може да сонува, значи да СО-НУ-ВА.Против Челзи на Стемфорд, против Барса на Ноу Камп, незнам ти како сето тоа го заборави и имаш образ да збориш за Гоки, никад немал класа и ќе нема
Брат немој вака да се брукаш, респект за Пандев и неговите добри игри, ама со НИШТО и НИКАД нема да може да го постигне она што Милито го постигна... дај бе освестисе, Куп на Италија решавачки гол, Сиена за Скудето, Мадрид за ЛШ... па разликата е огромна бе друже, огромна.

Не разбирам зашто ни кажуваш нонсто туѓи мислења, немаш свое? Не ме интересира Паолило, Курва Норд или Кире Интер од форум (без навреда Кире :icon_lol:)
Имам свое мислење, јас сум сигурен дека лани беше добар, оваа година Милито е дрво, ако сакаат и споменик нека му изградат во Милано, тоа е факт за мене.
Ваљда знаеш да читаш, пишав свое мислење ...
Разгледај пред да излезеш со вакви глупи констатации за мене, а не ти е прв пат.

Нема да се расправам повеќе, сограѓанин ми е и може малку се соживувам со неговата ситауција, но јас само се надевам ќе добие повеќе шанса од Леонардо и ќе докаже дека вреди, многу вреди.

Брат немој вака да се брукаш, респект за Пандев и неговите добри игри, ама со НИШТО и НИКАД нема да може да го постигне она што Милито го постигна... дај бе освестисе, Куп на Италија решавачки гол, Сиена за Скудето, Мадрид за ЛШ... па разликата е огромна бе друже, огромна.
Не е тоа муабетот, муабетот е: до кога вака?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom