Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море марш у пичку материну!!!
Од 0-2 до 3-2 со Палермо, од 4-1 со играч повеќе до 4-3 со Рома... пак се вративте на старото од пред 10 години говеда едни, што народ изгуби нерви со вас...

Сакаме досаден фудбал и 1:0! Who's with me???

Интер не е Интер ако не ти смени боја на лице 20 мин пред крај на утакмица :pos: најдобар трансфер на Интер во последниве 103 години е продавањето на Бурдисо... јао човече каков бот.

milito3.jpg
=
GreenTree.jpg

Ма колку титули да донел за Интер оваа година е едно обично дрво...

Тука сум ова променава слатко делува!
Момци помина овој зимски викенд,па температурите се намалуваа.
СЛОГАНОТ го знаеме сите посебно Биланистите-
ЗАТОПЛУВА ИАКО Е ЗИМА!

--- надополнето ---

Со можност кон срединава на месецов да се затопли на -2.

Добредојде ДУМАН!

Нова инфаркт утакмица, баш денеска го ребрав еден другар за Арсенал, ако му се десеше истото и на Интер од балкон ќе се фрлев еј -.-

Скаутот се оправда и на ова дерби, 3 бода кои на домашен терен против Рома доаѓаат после 5 години, многу битни бодови за подигање на самодовербата и во продолжувањето во обидите на враќање на она што е наше...
Него, што се дешава со Милито бе, абе кога ќе ми текне лани кои утакмици ги реши, а сега не може ПРАЗЕН гол да погоди...

ФОРЦА ИНТЕР и нормално... Васко ќе ме надополни :)

Да даа многу ме потсетува на дуелот со Тотенхем,ке го фрлев низ прозор телевизорот за малце.Аман бе Милито што ти стана човече,од 2 метра неможе гол да погоди,Снајдер звер се врака во вистинската форма,а кога игра он добро и Интер игра уште поубаво,исто и Ето феноменален као и секад,само ми е криво Пазо што не шибна голче.:)

П.С Васе да не ти е топло бе брате ? :vozbud:

Тука сум ова променава слатко делува!
Момци помина овој зимски викенд,па температурите се намалуваа.
СЛОГАНОТ го знаеме сите посебно Биланистите-
ЗАТОПЛУВА ИАКО Е ЗИМА!

--- надополнето ---

Добредојде ДУМАН!

Те Сакам.

Честито победа Интераши.:bravo:
Заслужено...

Се гледа која е разликата со Снајдер во тимот....
+засилување од калибар на Пацини и тоа како фалеше за нападот на Интер....
Со Ето ќе бидат страшен тандем...
Ме бендиса и Карја...солиден плеј...
П.С.Милито...леле,леле...:kesa::kesa::kesa:...:pred:
Навистина е несфатливо шо се случува со него..:ija:

Биланиези , Јубенташи , Ромаши :) , ОВА Е ИНТЕР !!! ВАСКОО ДА ТЕ СЛУШНАААМ МОЖЕЕ ????

А шта не би могло...
ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО!

Ма колку титули да донел за Интер оваа година е едно обично дрво...
Бар сеа без плукања, мада типично е ова ... на интернетов, Курва Норд му пееше од моментот кога влезе до крај, а и она на крај што го утна иди види колку мизерна ситуација беше, се виде од старт дека немаше шанса да го даде, тоа требаше Ето да го погоди бидејќи имаше ситуација боља и од пенал ама шутот прејаден му беше, ко и асистенцијата на крај кога падна голот до Милито.

Мене бар денес Милито ми се свиѓаше, влезе у шанси и мислам дека го вадеше максимумот од истите, избегнуваше офсајд стапици, конечно му успеа '' финтата '' да исече еден противник и тоа е тоа, за 20 минути покажа дека сеуште е фудбалски жив, е сеа што интернет експертите го отпишуваат под дифолт бидејќи им се може да плукаат кај стигнат тоа е веќе друг муабет ...
Ја ваков Милито сакам да глеам, без разлика што денес не погоди.

Да даа многу ме потсетува на дуелот со Тотенхем,ке го фрлев низ прозор телевизорот за малце.Аман бе Милито што ти стана човече,од 2 метра неможе гол да погоди,Снајдер звер се врака во вистинската форма,а кога игра он добро и Интер игра уште поубаво,исто и Ето феноменален као и секад,само ми е криво Пазо што не шибна голче.:)

П.С Васе да не ти е топло бе брате ? :vozbud:
Се потам пријателче,зимската облека им ја оставан на Биланистите!

Се молат фанови со слабо срце Интер да не го пратат:tv:,стварно се лудаци ејјј! Али сепак тепавме тоа е најважно,иначе Јапанот е струја има да растура по таа страна одма се приметува! Јас мислам дедека не се пензиноира Занети ке го освојуваме калчото,на почетокот тргна лошо али сега си доаѓаат работите на свое место!

Нова инфаркт утакмица, баш денеска го ребрав еден другар за Арсенал, ако му се десеше истото и на Интер од балкон ќе се фрлев еј -.-

Скаутот се оправда и на ова дерби, 3 бода кои на домашен терен против Рома доаѓаат после 5 години, многу битни бодови за подигање на самодовербата и во продолжувањето во обидите на враќање на она што е наше...
Него, што се дешава со Милито бе, абе кога ќе ми текне лани кои утакмици ги реши, а сега не може ПРАЗЕН гол да погоди...

ФОРЦА ИНТЕР и нормално... Васко ќе ме надополни :)

Со задоволство......Пекол е во Милано,нагла промена на температурите,несфатливо за овој период од годината!ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom