Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лелееееееееееееееееееееееееееее..... ВЕСЛИЈА!

Не ја ни видоа топката. Одличен гол :)

Фантастичен гол на Весли! Видете ја после снимката од пред голот (зад Весли), не ја шутна колку да е шутната кон голот туку имаше точен преглед на целата ситуација. :bravo:

Свека за Цезар, и Мајкон можеше подобро да интервенира,,, ц ц ц

Ето Звер! Ова гомново Таљавенто неможам да го гледам.

Ви текнува на тоалетната хартија лани против Сампдорија? :)

Цезар WTF ?

Абе не ми е јасно како успеа да фати онакви топки, дури и на Симплицио во втората шанса успеа да му ја земе од нозе... :cuc:

За играта ме мрзи да коментирам освен дека Снајдер е одличен и Камбиасо не знае еден пас да даде во напад...Иначе Таљавенто страшно ме нервира и неможам да го поднесам..не само што го провоцира и играчите и публиката туку од што е толку грд чоек и ми се гади..која нормална жена бе би го зел оној за маж...дебил!

За голот повеќе Маикон беше крив отколку Цезар. А за одбрание на Цезар нема што да се коментира.
Ранокиа е ѕвер

Одлична утакмица со многу шанси , обично кога играме лошо имаме срека а кога играме добро немаме.Голот на Ето дојде во право време и второ полувреме треба поконцентрирана игра од одбраната дека Жулионе нема вечно да биде мачор.Доколку некој ни ги земе 3те бода од оваа утакмица мислам дека ке биде Таљавенто.

Кај кур виде фаул на Карја ба грд,смотан,сакат,слеп све да му еб*м ,па уште и жолт му даваа а тоа беше чист старт на топка!Иначе Цезар звер,да не беше он нз што ке се дешаваше!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom