D-r-ot
од поликлиника
@F.A, Koj treba spored tebe zaradi Sanchez da ja gree klupata? Snajder, Deki, Mota, Kambi? Toj sto treba da ja gree e Zaneti, ama znaeme i dvajcata deka nema da se sluci toa, i da igra na mestoto na nekoj od ovie, ke treba celosno formacijava da se izmeni, nie vaka edvaj se drzime vo sredina so ovie igraci, namali na eden vo sredina (Sanchez e krilo), so 4-3-3 formacija so ova sredina, po 2-3 gola minimum ke primime.
Andreoli, Sanchez, koj e sleden?
Ne znam kako vo Inter ja sfakaat ova kriza za napagjach, mozebi za niv napagjach e Sanchez, jbg...
@Syn, znam dezatoa i sum protiv Andreoli, nego ako go dadat Obi, neka odat da se ubijat nekade
Mnogu sum protiv Sanchez, mozebi go biva, ama go biva i Kutinjo, pa i Ganzo (ako se sluci ova, kade ke gi pikneme?)
Snajder 26, Sanchez 23, Kutinjo koga ke stane starter na 25 godini?
Не се зафркавај па и ти. Што, Пандев е подобра опција од Санчез? Или можда Биабиани е боље? Милито ако продолжи вака со три утакмици игра, една не игра, што ќе правиме? Ќе чекаме Пандев да даде некој гол како со Лацио? Санчез не да ќе даде повеќе опции за формации, и тоа еден куп. Не го гледајте како класично крило, зошто не е тоа. Универзалка е, и лево може да игра, а оваа година повеќето од утакмиците ги играше зад Ди Натале.
Кутињо што? Што видовме од него во полусезонава? Ништо, освен што одигра добро против Вердер, друго ништо. Одма би го пратил на калење у помаливе екипи, но со ваков тим каде што секој втор се повредува редовно, мора да игра. Гансо нека се донесе прво, па после ќе збориме. Да не биде како со Кутињо пак, па освен дриблинзи ништо друго да не видиме.