Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
При вториов гол на Милан која радост на Абате еј,милиш освоил ЛШ:pos:! Иначе следна утакмица Милан игра со Катанија во гости,а ние дома со Палермо па би можеле да очекуваме нивни кикс а наша победа за да има затоплување во Милано!

При вториов гол на Милан која радост на Абате еј,милиш освоил ЛШ:pos:! Иначе следна утакмица Милан игра со Катанија во гости,а ние дома со Палермо па би можеле да очекуваме нивни кикс а наша победа за да има затоплување во Милано!

Кире -9 е брат,а ако ти е ладно ке ти дадам грејач:pusk::angry3:

Поголема е веројатноста вие да кикснете со оглед на тоа кој и колку нема да ви играат заради жолти :smir:

Мислам дека најупотребуван збор во подфорумот Фудбал е ’копмлекси’... :)))

Na fcinter1908 pisuva deka oficialno Andreoli kaj nas, nekoj da kaze nesto poveke okolu ova? Isto i za Sanchez citam, znaci koga ke trgne naopaku, nema vrakanje :)

Kade ke go pikneme ovoj ne znam...

Na fcinter1908 pisuva deka oficialno Andreoli kaj nas, nekoj da kaze nesto poveke okolu ova? Isto i za Sanchez citam, znaci koga ke trgne naopaku, nema vrakanje :)

Kade ke go pikneme ovoj ne znam...
Aндреоли може да игра и централно во одбрана и ко лев/десен бек ко Сантон, али нека не те лаже универзалноста негова, не е нешто посебно, бар до сега не импресионирал, беше во Рома ( дојде од Интер, каде ја започна својата кариера ) а од таму отиде во Виченца и во уште едно село без кучиња, сега е дел од Киево. Беше дел од сите младински категории на репрезентацијата али еве до 24та негова година нема некој позначителен и позабележителен прогрес во неговата кариера, али којзнае, ако дојде во Интер наше е да се надеваме дека ќе бидне нешто од играчов.
Немам ништо против како и да е, не се тенки во одбраната па не гледам и што би изгубиле ако дојде.

А за Санчез се знае само дека Бранка останал денес во Удине и тоа е тоа, али остана во Удине и на крај од летото па со 0 играчи дојде во Интер, се шпекулира Оби ( 50-50 сопственост ) плус Бијабијани плус 18 милиони евра, ебате преценувањето.
А за играње ке игра у напад ко полушпиц, може да биде дел од тимот и кога Снајдер ке е тука во 433 формација со тоа што Снајди ќе игра поповлечено у средина и тоа е тоа, веќе е јасно дека Лео 2 формати ќе тера, 4312 и 433/4321, еве читајте му ги интервјуата каде вели дека Бијабијани игра поцентрално во нападот па не е навикнат во таа нова улога на теренот, тоа што го пишував и ја овде на форумов кога реков дека се најавени тие формации со Лео.

@F.A, Koj treba spored tebe zaradi Sanchez da ja gree klupata? Snajder, Deki, Mota, Kambi? Toj sto treba da ja gree e Zaneti, ama znaeme i dvajcata deka nema da se sluci toa, i da igra na mestoto na nekoj od ovie, ke treba celosno formacijava da se izmeni, nie vaka edvaj se drzime vo sredina so ovie igraci, namali na eden vo sredina (Sanchez e krilo), so 4-3-3 formacija so ova sredina, po 2-3 gola minimum ke primime.

Andreoli, Sanchez, koj e sleden?

Ne znam kako vo Inter ja sfakaat ova kriza za napagjach, mozebi za niv napagjach e Sanchez, jbg...

@Syn, znam de :) zatoa i sum protiv Andreoli, nego ako go dadat Obi, neka odat da se ubijat nekade :)

Mnogu sum protiv Sanchez, mozebi go biva, ama go biva i Kutinjo, pa i Ganzo (ako se sluci ova, kade ke gi pikneme?)

Snajder 26, Sanchez 23, Kutinjo koga ke stane starter na 25 godini?

Не се замарај бе, потребен е некој ко Санчез како и да е, мора да се има таков играч зашто нашево струмичанче ако изигра уште еднаш 90 минути ко покојни Пандев ќе го знаеме ...

@neroazzuro
во право си за се,можеби и удине ќе не тепаа секако и да не има дадевме ,ама кога ги гледам головиве дури и смешни ми се најозбилно
се си мислам и дека таа на дејо да влезеше за 0 2 во тој момент ХТ ќе беше 3-2 за удине
премн очигледно ми беше дека треба да е 1 во 1
ама после сето она во второ полувреме нека земат нека се обесат стварно
кој од кој поголеми грешки правеа
декиов си трча со топката му текна е остај и си дреми напред
грешни додавања колку ти душа сака, згора на се и во одбранава го гледам киву сам со никој околу него и наместо да е запре топкава овај со глава бааап право во санчез , а цел наш тим напред само 2-3 во одбрана :tapp:
не е можно да е ова случајно , цел тим да функционира вака очајно
па и на шутевите на ето ко ќе ги видам ми се сери најискрено , си прави позиција за шут и си пуца батево ко со мадето да е мавнал
и јас пред 2-3 дена си мислев дека Х треба да е утакмичево ама ко видов себајлево 10мин пред почетокот ми стаса информација дека се уплајчале убави суми на пари во азиските кладилници и се ми стана јасно

--- надополнето ---

уплати на победа на удине

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom