Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@F.A, Koj treba spored tebe zaradi Sanchez da ja gree klupata? Snajder, Deki, Mota, Kambi? Toj sto treba da ja gree e Zaneti, ama znaeme i dvajcata deka nema da se sluci toa, i da igra na mestoto na nekoj od ovie, ke treba celosno formacijava da se izmeni, nie vaka edvaj se drzime vo sredina so ovie igraci, namali na eden vo sredina (Sanchez e krilo), so 4-3-3 formacija so ova sredina, po 2-3 gola minimum ke primime.

Andreoli, Sanchez, koj e sleden?

Ne znam kako vo Inter ja sfakaat ova kriza za napagjach, mozebi za niv napagjach e Sanchez, jbg...

@Syn, znam de :) zatoa i sum protiv Andreoli, nego ako go dadat Obi, neka odat da se ubijat nekade :)

Mnogu sum protiv Sanchez, mozebi go biva, ama go biva i Kutinjo, pa i Ganzo (ako se sluci ova, kade ke gi pikneme?)

Snajder 26, Sanchez 23, Kutinjo koga ke stane starter na 25 godini?

Не се зафркавај па и ти. Што, Пандев е подобра опција од Санчез? Или можда Биабиани е боље? Милито ако продолжи вака со три утакмици игра, една не игра, што ќе правиме? Ќе чекаме Пандев да даде некој гол како со Лацио? Санчез не да ќе даде повеќе опции за формации, и тоа еден куп. Не го гледајте како класично крило, зошто не е тоа. Универзалка е, и лево може да игра, а оваа година повеќето од утакмиците ги играше зад Ди Натале.

Кутињо што? Што видовме од него во полусезонава? Ништо, освен што одигра добро против Вердер, друго ништо. Одма би го пратил на калење у помаливе екипи, но со ваков тим каде што секој втор се повредува редовно, мора да игра. Гансо нека се донесе прво, па после ќе збориме. Да не биде како со Кутињо пак, па освен дриблинзи ништо друго да не видиме.

Aha, so Benitez od koj igrac vidovme air? :)

Ako de, tvoe mislenje, ke dojde, ke mu se raduvame, koga ke nema golovi a ke se prima na golemo, togas pak istiot muabet.

Санчез моментално ни треба во Интер како Господ.Реално да гледаме,со овој состав уште една утакмица и ќе бидеме за срамови.
Оби пак ќе го вратиме за 2-3 години во Интер,додека да стекне искуство и тоа е тоа.
Сега уште напаѓач некој да се земе за од клупа,топ ќе биде,мада не верувам да испадне нешто од тоа,а ако испадне уште поубаво,бар Пандев нема да го гледам како се тетерави по теренот како да има добиено шап.

Aha, so Benitez od koj igrac vidovme air? :)

Ako de, tvoe mislenje, ke dojde, ke mu se raduvame, koga ke nema golovi a ke se prima na golemo, togas pak istiot muabet.
Phill Collins - In the AIR tonight....

сега за сега во овој период каде што се крши сезоната, каде што сега се одредува шампионот ние сме во добра форма, не смееме да дозволиме овој пораз да не сруши... што се однесува до засилувањата... да немавме повредени, немаше никаква потреба, али со мизерната форма на Милито, со губењето на Самуел, со постот на Пандев, конечно и Снајдер се повреди, Цезар почна како Буфон, 1 играј, 3 месеца повреден... претерано сме тенки во нападот.. еден Арнаутович да го оставевме од лани, оваа година голема работа ќе завршеше... но што е тоа е, да се надеваме дека Санчез ќе дојде кај нас.. ни треба копиленцето... и да ја изгубиме титулата, не е трагично, ама да се бориме до крај!!!

Имате интересна колумничка на fcinter1908, кој разбира гугл транслејт нека ја прочита, исто и Франко Роси има убава изјава.

--- надополнето ---

И миланезиве се жалат за лошиот терен на Џузепе Меаца, за вчерашната повреда на Неста тоа се спомнува како причина. Го пишав ова пред месец-два, пред некој ден пак искочи ваква изјава ми се чини од Ето, сега потвторно од Абиати.

[/COLOR]И миланезиве се жалат за лошиот терен на Џузепе Меаца, за вчерашната повреда на Неста тоа се спомнува како причина. Го пишав ова пред месец-два, пред некој ден пак искочи ваква изјава ми се чини од Ето, сега потвторно од Абиати.

Тоа не беше терен,земја обоена зелено беше ! Срамота.

Тоа не беше терен,земја обоена зелено беше ! Срамота.
2 месеци за Неста а? Сега семоќниот Бонера ќе ви биде централен? :icon_lol:

Тоа е тоа, одамна е забелешката, сепак мислам дека како теренот на Киево ни во Македонија нема. Таму е кафеав, нема зелено ич.

проблемот со тревата не е од вчера, со години истото е, а од друга страна кога ќе видиш и морати и берлускони милиони фрлаат за трансфери, а неможат една ебена трева да сменат....
со тие пари можеа и марихуана да насадат на цел терен! :)

проблемот со тревата не е од вчера, со години истото е, а од друга страна кога ќе видиш и морати и берлускони милиони фрлаат за трансфери, а неможат една ебена трева да сменат....
со тие пари можеа и марихуана да насадат на цел терен! :)

Море канабис нека засадат можеби Грујо ќе ги затвори:)

2 месеци за Неста а? Сега семоќниот Бонера ќе ви биде централен? :icon_lol:
По се изгледа 2-3 недели ќе го нема Неста,а сега и да го бараш го нема Бонера се опамети изгледа Алегри,тука се Сократис и "старецот" Јепес што го ругавте дека бил без пари земен и не чинел. :icon_lol:

По се изгледа 2-3 недели ќе го нема Неста,а сега и да го бараш го нема Бонера се опамети изгледа Алегри,тука се Сократис и "старецот" Јепес што го ругавте дека бил без пари земен и не чинел. :icon_lol:
Имаше инфо дека е 2 месеци, сега последното е дека е еден месец. Дај да ви го купиме Јепес, искрено :)

проблемот со тревата на меаца како што имам уште од порано читано е што стадионот е премногу висок и не може природна сончева светлина да допре до тревата и поради тоа е можеби и најлоша од сите стадиони во ЛШ. проблемот постои одамна ама најверојатно е нерешлив штом до сега ништо немаат превземено

проблемот со тревата на меаца како што имам уште од порано читано е што стадионот е премногу висок и не може природна сончева светлина да допре до тревата и поради тоа е можеби и најлоша од сите стадиони во ЛШ. проблемот постои одамна ама најверојатно е нерешлив штом до сега ништо немаат превземено

Вештачка трева ....

Море канабис нека засадат можеби Грујо ќе ги затвори:)

Идеш на стадион и гледаш сите дуваат, цел стадион :vozbud:

--- надополнето ---

Зошто го купивме Ранокија да грее клупа а Кордоба да игра?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom