Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сампдорија го елиминира Удинезе на пенали, одличен натпревар, одлична партија на Санчез, се повеќе сакам да дојде во Интер и многу ќе ми биде криво кога ќе го усереме трансферот :)

Сампдорија го елиминира Удинезе на пенали, одличен натпревар, одлична партија на Санчез, се повеќе сакам да дојде во Интер и многу ќе ми биде криво кога ќе го усереме трансферот :)
Добро што се увервуте дека е добар играч,ја уште со Чиле на светското знаев дека е зверка и го сакав во Интер али ке видиме Морати што ке направи!Иначе како му го шутна мерачки Тисоне,е така се шутира нека учат другите!

Матрикс ке го гледаме од првата минута,требаше Ранокиа али ајде,со Чезена играме добар е и Матрикс во одбраната.

INTER - Castellazzi; Maicon, Lucio, Materazzi, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Stankovic; Pandev; Milito, Eto'o.

Сакај ти, без пари е тоа. Ама џабе ти е, нема да даам пари за него... :mist:

Добро што се увервуте дека е добар играч,ја уште со Чиле на светското знаев дека е зверка и го сакав во Интер али ке видиме Морати што ке направи!Иначе како му го шутна мерачки Тисоне,е така се шутира нека учат другите!
Ти што не кажуваш со повреме? :)

Сакај ти, без пари е тоа. Ама џабе ти е, нема да даам пари за него... :mist:
Знам дека си циција ама ќе видиш сега Сандерленд кога ќе бувне 12-ка за Мунтари, има да го купиме и со тапани да ни го пратат... :)

А Лео изјави дека ако некој си замине, можно е некој и да дојде... Па сега ти види :)
Во целата фрка работата ја кочи жена му на Мунтари иначе до сега... :)

етоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооогоол

Секоја чест за Пандев, два према нула за две минути :)

аватарооооооооооооооооооооооооооооввввввввввввввввв
браво пандев

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom