- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.073
- Поени од реакции
- 16.638
Ето дрибла во стилот на Месси..човекот не е нормален ..едноставно ме ми се верува дека токму Ето го гледам на теренот![]()
Тоа е Ето од Мајорка

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ето дрибла во стилот на Месси..човекот не е нормален ..едноставно ме ми се верува дека токму Ето го гледам на теренот![]()
Ранокиа не е ни на клупа:Два ефтини примени голови,значи Матераци нејкам да го гледам на терен,а и да треба да го извади Лео има еден жут до крај гарант прави уште еден,така да очекувајте Кордоба или Ранокиа да влезе.Вечерва ке тепаме али би требало Лео да поработи малку и со одбраната.
П.С Како не влезе тоа на Киву аууу евро голче ке беше![]()
Ок фала Васко! Не сакам да се бунам пошо против Чезена нема изговор за евентуални грешки!!!! А и на нас минатото коло ни признаа гол од офсајд така да ...За жал регуларен беше!
Хаха 2-2
Ок фала Васко! Не сакам да се бунам пошо против Чезена нема изговор за евентуални грешки!!!! А и на нас минатото коло ни признаа гол од офсајд така да ...![]()
Од Интер по луд тим нема,од 2-0 па 2-2 па 3-2 хаха,значи никад не се знае со Интер и да води 3-0 и да губи 3-0 едноставно тоа им е во крв!Горд сум што сум за ваков луд тим![]()
Од Интер по луд тим нема,од 2-0 па 2-2 па 3-2 хаха,значи никад не се знае со Интер и да води 3-0 и да губи 3-0 едноставно тоа им е во крв!Горд сум што сум за ваков луд тим![]()
хахахахха уживај не се соблакам без твоја дозволахехехехехехех 3-2!!!!!!!!!!!!
--- надополнето ---
Уживај Стефан.Само да те замолам да не ги соблекуваш тренерките без мој знак!
4+, 5+ секој натпревар... на добар пат сме, ма да не личи ова на нас...Почнете да давате уште голови во 90 + и сојуз ќе формираме)
Мене една работа ме нервира, а тоа е што мора да примиме бар еден гол на секој натпревар... никако да ја зачуваме мрежата чиста. Иначе со играва презадоволен сум од кога дојде Лео многу добар фудбал играме4+, 5+ секој натпревар... на добар пат сме, ма да не личи ова на нас...![]()