Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Два ефтини примени голови,значи Матераци нејкам да го гледам на терен,а и да треба да го извади Лео има еден жут до крај гарант прави уште еден,така да очекувајте Кордоба или Ранокиа да влезе.Вечерва ке тепаме али би требало Лео да поработи малку и со одбраната.

П.С Како не влезе тоа на Киву аууу евро голче ке беше :vozbud:
Ранокиа не е ни на клупа:
Бранка побара објаснување за Ранокиа

Сонцево над Милано си поигрува со нас.Пред 30 минути го имаше насекаде,ама почна да се крие низ облаците.Покажува по некој сончев зрак ама сеуште срамежливо се крие.Интеристи не се секирајте вечер ќе затопли во Милано.Да почекаме уште малце после од топлина по шорцеви ќе шетаме!
П.С.............Ајде сонце излези на чисто!Затоплува во Милано!

За жал регуларен беше!
Ок фала Васко! Не сакам да се бунам пошо против Чезена нема изговор за евентуални грешки!!!! А и на нас минатото коло ни признаа гол од офсајд така да ... :)

хехехехехехех 3-2!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

Ок фала Васко! Не сакам да се бунам пошо против Чезена нема изговор за евентуални грешки!!!! А и на нас минатото коло ни признаа гол од офсајд така да ... :)

Уживај Стефан.Само да те замолам да не ги соблекуваш тренерките без мој знак!

Дааа сега баш приметив,зашто бе не го зема Жабата,што е работа,повреда или ако не ондак останува Кордоба,мислев Чезена се преслаби,и дека Матриск би изиграл онака прилично добро,али мн не јадат на контри,така да Кородоба е побрз и очекувам тој да влезе во второ :toe:

Од Интер по луд тим нема,од 2-0 па 2-2 па 3-2 хаха,значи никад не се знае со Интер и да води 3-0 и да губи 3-0 едноставно тоа им е во крв!Горд сум што сум за ваков луд тим:vozbud:

Од Интер по луд тим нема,од 2-0 па 2-2 па 3-2 хаха,значи никад не се знае со Интер и да води 3-0 и да губи 3-0 едноставно тоа им е во крв!Горд сум што сум за ваков луд тим:vozbud:

Ваљда за некоја година ќе одиш со бај пас(скраја било) ако продолжат со лудоста :)

Почнете да давате уште голови во 90 + и сојуз ќе формираме :))

хехехехехехех 3-2!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

Уживај Стефан.Само да те замолам да не ги соблекуваш тренерките без мој знак!
хахахахха уживај не се соблакам без твоја дозвола :P

4+, 5+ секој натпревар... на добар пат сме, ма да не личи ова на нас... :)
Мене една работа ме нервира, а тоа е што мора да примиме бар еден гол на секој натпревар... никако да ја зачуваме мрежата чиста. Иначе со играва презадоволен сум од кога дојде Лео многу добар фудбал играме

Мразам кога ќе досудат нешто вака глупо, немаше потреба да го исклучи.

Дечки игра Станкович?Јас второ полувреме не го видов :-)

Нека ни е честито победава.
Што бидна со Милито?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom