Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не беше фаул бе! :pos: Ај бе не заебевај кај можеш со јувенташ на крај да излезеш :)
Остај, и после се расправате за 10цм офсајд :) Овие, Лука Тони пиштол да извадеше и да го упуцаше ќе тврдеа дека е самоодбрана :pos:

А зошто вие коментирате никој не ве праша дали е фаул или не божем за скудето се бориме не сваќате дел нери уште ја учи лекцијата :pos:

Браво бе Тенк свака ти част, само ти си расположен после поразот на другиве ништо да не им спомнеш, ќе те потепаат :)

А зошто вие коментирате никој не ве праша дали е фаул или не божем за скудето се бориме не сваќате дел нери уште ја учи лекцијата :pos:
Нема врска ова со Јувентус и со таа утакмица. Мене ме изненади (не)објективноста и сакав да видам дали и после сликите некој ќе го промени мислењето кое го даде во афект. Викаа дека пред фактите и боговите молчат ама не било баш така :smir:

Да се разбереме, сите сме пристрасни за својот тим, ама да гледаш црно и да тврдиш дека е бело, тоа не може секој :)

Еден реален фан да си признае дека немаат шанса за титула

Читајте на фан-клуб Јуве ќе се случи научно чудо, ја оборуваат гравитацијата :pos:

Остај ги бе па и ти,и ти да си 3 години под седативи така ке размислуваш,како беше закасна голманот затоа му го посинаа носот во петерец :kesa:

Нема врска ова со Јувентус и со таа утакмица. Мене ме изненади (не)објективноста и сакав да видам дали и после сликите некој ќе го промени мислењето кое го даде во афект. Викаа дека пред фактите и боговите молчат ама не било баш така :smir:

Да се разбереме, сите сме пристрасни за својот тим, ама да гледаш црно и да тврдиш дека е бело, тоа не може секој :)
Да им го викнам Ricky Gervais од The Invention of Lying да ги убеди. Да живееа во светот на вистините ќе ги убедеше до сеa. Само што пробуваш у вистина да ги убедиш не у лага иначе исто ти е :)

Еден реален фан да си признае дека немаат шанса за титула
Не сакам да е така ама тоа е уште на почеток на сезона ако сакате видете постови зборев дека реална опција е лш а второ место би било премија коа го видов составот вечер јасно ми беше,после повредава на Кваљарела нема многу надеж ако не се купи некој асален,смачено ми е да ги читам истите изјави на дел нери а на табела никако да мрднат

Али пази, го обвинија сега и голманот пошто касно тргнал по топката и затоа го обрал ќотекот од Тони и као голманот бил крив.... :pos:

Нема врска всушност, да си продолжиме со дискусијава...

Не го гледав натпреварот, Пандев добро ли одигра?

Остај ги бе па и ти,и ти да си 3 години под седативи така ке размислуваш,како беше закасна голманот затоа му го посинаа носот во петерец :kesa:
Си заслужил, кој му е крив што е понизок од Тони :)

Не сакам да е така ама тоа е уште на почеток на сезона ако сакате видете постови зборев дека реална опција е лш а второ место би било премија коа го видов составот вечер јасно ми беше,после повредава на Кваљарела нема многу надеж ако не се купи некој асален,смачено ми е да ги читам истите изјави на дел нери а на табела никако да мрднат

Мене ми беше смачено од Бенитез и неговиот карактер :pos: Ама сега Лео се повеке и повеке ме изненадува (а искрајно сакав Спалети да дојде) ,, :) Само нека настави .

Го гледа некој Касано што прави? За 40 минути 3 асистенции што им донесоа плус 3 бода на миланезиве. (не ме убедувајте за карактерот)
До ден денес сме сведоци да беда од потези на фудбалерите, тоа што бил фан на Интер денес ништо не значи ( башка играчи на Милан му биле идоли од детството, со Баџо и Савичевич се има и сликано ко копиљ ), он нема титула во Серија А во својата кариера, уште малце и 30ка фаќа, во моментот кога он требаше да потпише за Милан они имаа тродупло поголеми шанси за скудетото од Интер, така да дури и да понудеа Интер договор не значи дека Касано ке го прифатеше а на Милан ( Берлускони и Галијани ) ќе им удреше рецка, само зашто бил '' фан '' на Интер ...

Ич не жалам за тоа што Интер го '' загуби '' овој играч, повеќе би преферирал некој ко Санчез кој е долгорочно решение а не некој ко Касано кој има уште 2-3 години добри у него али и катастрофален карактер, незнам зашто го потенцираш тоа за да не ти се спомне кога каде и да одел правел проблеми со тоа што тука веќе не е Мурињо и Интер во моментов нема човек кој е кадарен да се справи со ваквите. Дали сега, дали наредна година сеедно, проблемите со него под дифолт ќе дојдеа а од такви преку к*р, лани, да не беа одлуките на ИФФ контра Интер, Балотели ке беше убедливо најголемиот проблем во тимот, и тоа во една таква сезона каде се пишуваше историја.

Јас пак ке кажам, овој Интер е силен, штета, голема штета што немаа човек кој е кадарен тоа да ни го прикаже, ќе видиме дали Лео ке успее во тоа, и овој Интер е одлична подлога за играчи од типот на Санчез, Гансо и остали потенцијални ѕверови, гледајте го Фергунсон што правеше, негува една подлога скоро 10 години и на истата ги додава Нани, Кристијано Роналдо, Руни и ред други играчи и тоа е тоа, 1 Флечер е класа у тој тим.

Кога ќе помислам дека Старото Магаре Фергусон направи фудбалер од Ники Бат ..тогаш се е можно ако тој старец е менаџер во екипата..вистински гениј е САФ и поради тоа манчестер сеуште се наоѓа меѓу најдобрите екипи воопшто во Европа иако немаат некои иднивидуалци... со самата појава на теренот послабите екипи паѓаат психички ко божем против Барселона играат..е толку многу значи САФ за Манчестер!

--- надополнето ---

Едноставно нешто што ме нервиора и што ме тера да сум песимист за сезоната во нашиот тим е тоа што играчите ни се премногу бавни и тешко доаѓаме во шанса ако Мајкон или Ето не тргнат во шпринт...гледајте ги само Наполи,Рома,Јувентус какви играчи имаат..можеби овие екипи не се толку квалитетни како нас но играчите нивни летаат на теренот и се борат за секоја педа..а нашите па како да си имаат одреден спектар на движење и не се мрднуваат од тоа место бидејќи се бавни како желки,само се чека на потег кај нас и тоа многу ме нервира......Ако дојдеше Касано кај нас ќе добиевме класа играч и сигурно ќе беше прилагоден на оваа игра бидејќи нема многу трчање ..(ионака тој е мрза),а на пример ако се ангажираше Санчез приказната ќе беше поинкава и ќе добиевме уште еден агилен играч после овие ѓупците каде можеше да направи разлика..вака ќе се молиме во Камбиасо и Мота !

Еве една слика од дебито на Ранокиа

ranocc1294622026.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom