Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се молат Бенеамата и Марли да се јават со соопштение. :)

За комшиите ваши мислев :icon_lol: иначе а Хоџо а Рафа не ми мења мене многу xD
Не ти мења ? Сигурна си ?

20ra4gk.jpg

Кај Бенеамата има триднвна ден на жалост, додека Марли гледа клипчиња од оваа полусезона. Не е краток период поласезона да си на врвот. :)

:smir:

Изјава на Морати
All the names that circulate about the future of the Inter bench are interesting

И на Леонардо
With the president we have known for years. Our meetings were always very friendly and interesting . And in all languages there is a clear concept: 'Never say never'

20ra4gk.jpg
ЛЕле сега ми е жал што го испуштивме.
Епа среќна нова година и фала Дедо Мраз :)
Сеа со Леонардо незнам жошто ама ептен оптимист сум.

--- надополнето ---

20ra4gk.jpg
ЛЕле сега ми е жал што го испуштивме.
Епа среќна нова година и фала Дедо Мраз :)
Сеа со Леонардо незнам жошто ама ептен оптимист сум.

Кој ќе плука сега по Леонардо! Таман се навикнавме на овој, крофна бил, готвач бил, мезе бил, сега треба да смислуваме нови прекари по новиов! Осеќам дека бетер ќе е од крофнево!

Не сонувајте Кака не иди кај нас под ниту еден случај..добро освен ако некој оди да го убие Мурињо тогаш трансферот можеби ќе дојди во предвид!

Како прво, Мурињо цела прва полусезона зборува дека нема да се купуваат играчи во Реал и дека Кака ќе биде најголемо засилување зимава. Како второ, мислим дека нема нешто што ќе го убеди Кака да премине во најголемиот ривал на Милан.
Затоа според мене овој трансфер е едноставно неостварлив, али ќе видиме...се случувале и многу поизненадувачки трансфери :)

Ахам... тешко дека Мурињо би го продал во Јануари, уште не испробан. Најверојатно ќе му даде шанса оваа полусезона па ако не се покаже, ќе го продаде... а ако се покаже, ќе си остане.
А и не ни треба Кака, нека го купат Ранокиа и Џузепе Роси или Санчез и ја сум задоволен.

Да го викаме "маже", такво мало, набиено :tv:
На форумов после 50 години..."Ееее ви текнува на мажено што беше тренер на Интер коа бевме млади?" :)

Интер над се :)
Кај Бенеамата има триднвна ден на жалост, додека Марли гледа клипчиња од оваа полусезона. Не е краток период поласезона да си на врвот. :)

:smir:
Чекајте, сега почнува зимата :icon_lol:

Ај, со едно мое мислење, ве замолувам да го почитувате, ако не се согласувате океј, не ме убедувајте дека е така или не е така....

Најпрво, се најубаво за Рафа во новиот клуб, се надевам дека ќе го почитуваат играчите и газдата од првиот ден, кога веќе на друго место тоа не го доби.
За Рафа и Интер, има многу да се збори но нека остане на тоа дека е крив за повредите на Занети, Кутињо, Самуел, анемичноста на Снајдер, промашувањата на Пандев и Милито, крив е за тоа што Киву не смее да скокне во дуел, исто е крив и за лошите игри на Сантон и намерниот старт на нашиот легенда Матераци врз неговиот поранешен соиграч Ибрахимовиќ, нека биде крив за СЕ, но новиот тренер нека го остават да работи и да ја има поддршката на Морати, без изјави на сред сезона од типот „ќе го избркав до сега“ или пак изјавите „направивме се за да донесеме играчи“, и последната изјава „вознемирен сум што Бенитез си оди“, се надевам дека Морати ќе не поштеди од овие изјави.
Новиот тренер, кој и да е, од следните 4 натпревари минимум 3 победи за да се стигне Милан барем колку толку, очекувам да освоиме Сериа А, истово го очекував и со Рафа, исто и со следниов тренер, сметајте ме за луд со -13 бода, но имаме огромни шанси, нормално, ако Морати донесе барем еден играч покрај Ранокиа, ако не, идете во кладилница и ставајте на Милан дека ќе освои Сериа А.(за СКП на ф.а. и иосоно им кажав да стават дека Интер освојува они се смеаа :), исто и дека губиме со Вердер... )
ЛШ, must win, со сите играчи на располагање, само без Самуел, очекувам повеќе проблеми во одбраната од лани, но сепак и Баерн не се многу сјајни оваа година(и они како нас со милион повреди).

Се читаме на последниот натпревар од Сериа А и последниот(финалето можеби?) од ЛШ.

Интер над се :)

Чекајте, сега почнува зимата :icon_lol:

Ај, со едно мое мислење, ве замолувам да го почитувате, ако не се согласувате океј, не ме убедувајте дека е така или не е така....

Најпрво, се најубаво за Рафа во новиот клуб, се надевам дека ќе го почитуваат играчите и газдата од првиот ден, кога веќе на друго место тоа не го доби.
За Рафа и Интер, има многу да се збори но нека остане на тоа дека е крив за повредите на Занети, Кутињо, Самуел, анемичноста на Снајдер, промашувањата на Пандев и Милито, крив е за тоа што Киву не смее да скокне во дуел, исто е крив и за лошите игри на Сантон и намерниот старт на нашиот легенда Матераци врз неговиот поранешен соиграч Ибрахимовиќ, нека биде крив за СЕ, но новиот тренер нека го остават да работи и да ја има поддршката на Морати, без изјави на сред сезона од типот „ќе го избркав до сега“ или пак изјавите „направивме се за да донесеме играчи“, и последната изјава „вознемирен сум што Бенитез си оди“, се надевам дека Морати ќе не поштеди од овие изјави.
Новиот тренер, кој и да е, од следните 4 натпревари минимум 3 победи за да се стигне Милан барем колку толку, очекувам да освоиме Сериа А, истово го очекував и со Рафа, исто и со следниов тренер, сметајте ме за луд со -13 бода, но имаме огромни шанси, нормално, ако Морати донесе барем еден играч покрај Ранокиа, ако не, идете во кладилница и ставајте на Милан дека ќе освои Сериа А.(за СКП на ф.а. и иосоно им кажав да стават дека Интер освојува они се смеаа :), исто и дека губиме со Вердер... )
ЛШ, must win, со сите играчи на располагање, само без Самуел, очекувам повеќе проблеми во одбраната од лани, но сепак и Баерн не се многу сјајни оваа година(и они како нас со милион повреди).

Се читаме на последниот натпревар од Сериа А и последниот(финалето можеби?) од ЛШ.

Мислам дека е чудно да кажеш дека Рафа од почетокот не добил респект од газдите и од играчите. Јас колку што памтам го дочекаа со огромен респект дури и го дигаа во облаци. Понатаму како почна да се распаѓа системот се разбира дека почна и да ја губи довербата.

Фан си на Интер и треба да знаеш дека за разлика од многу газди, Морати им дава голема слобода на тренерите да покажат што знаат. За разлика од Берлускони кој лани му го одредуваше составот на Лео преку весници. Но се разбира и дека ако работите тргнат на лошо, газдата ќе интервенира. Повредите (на мускул) беа многу повеќе од оние кои ги наброи.

За СКП, не знаевме колку се дупки останатите. Секој очекуваше двобој со Интернационал. Храбрите изјави на Бенитез после победа на тим од Конго само потврдуваат колку бил надвор од реалноста. Човекот се радуваше како да направил нешто посебно, а истото може да го направи секој просечен тим од Француска прва лига.

Нејќам да навлегувам, ама факт е дека заслужи да си оди и дека самиот бараше да си оди. Така да сите треба да се хепи, и тој, и тие, и ние.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom