G
Gray Foxx
Гостин
Сеа ке работи за 15 евра дневница во локалниот бар во Маљорка. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ти мења ? Сигурна си ?За комшиите ваши мислевиначе а Хоџо а Рафа не ми мења мене многу xD
Се молат Бенеамата и Марли да се јават со соопштение.![]()
ЛЕле сега ми е жал што го испуштивме.Не ти мења ? Сигурна си ?
![]()
ЛЕле сега ми е жал што го испуштивме.Не ти мења ? Сигурна си ?
![]()
Интер над сеСе молат Бенеамата и Марли да се јават со соопштение.![]()
Чекајте, сега почнува зиматаКај Бенеамата има триднвна ден на жалост, додека Марли гледа клипчиња од оваа полусезона. Не е краток период поласезона да си на врвот.
:smir:
Интер над се
Чекајте, сега почнува зимата
Ај, со едно мое мислење, ве замолувам да го почитувате, ако не се согласувате океј, не ме убедувајте дека е така или не е така....
Најпрво, се најубаво за Рафа во новиот клуб, се надевам дека ќе го почитуваат играчите и газдата од првиот ден, кога веќе на друго место тоа не го доби.
За Рафа и Интер, има многу да се збори но нека остане на тоа дека е крив за повредите на Занети, Кутињо, Самуел, анемичноста на Снајдер, промашувањата на Пандев и Милито, крив е за тоа што Киву не смее да скокне во дуел, исто е крив и за лошите игри на Сантон и намерниот старт на нашиот легенда Матераци врз неговиот поранешен соиграч Ибрахимовиќ, нека биде крив за СЕ, но новиот тренер нека го остават да работи и да ја има поддршката на Морати, без изјави на сред сезона од типот „ќе го избркав до сега“ или пак изјавите „направивме се за да донесеме играчи“, и последната изјава „вознемирен сум што Бенитез си оди“, се надевам дека Морати ќе не поштеди од овие изјави.
Новиот тренер, кој и да е, од следните 4 натпревари минимум 3 победи за да се стигне Милан барем колку толку, очекувам да освоиме Сериа А, истово го очекував и со Рафа, исто и со следниов тренер, сметајте ме за луд со -13 бода, но имаме огромни шанси, нормално, ако Морати донесе барем еден играч покрај Ранокиа, ако не, идете во кладилница и ставајте на Милан дека ќе освои Сериа А.(за СКП на ф.а. и иосоно им кажав да стават дека Интер освојува они се смеаа, исто и дека губиме со Вердер... )
ЛШ, must win, со сите играчи на располагање, само без Самуел, очекувам повеќе проблеми во одбраната од лани, но сепак и Баерн не се многу сјајни оваа година(и они како нас со милион повреди).
Се читаме на последниот натпревар од Сериа А и последниот(финалето можеби?) од ЛШ.