Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде да тргне на подобро работава :vozbud:

:( А баш сеа пред 5 минути пишував на Форца интер...
Јас знајте шо сакав. Пример, Интер е компанија, и нормално, како компанија можи да ги унапредува и да ги уназадува вработените, зависно од нивната работа. Е сеа, пошо Дебелиов ја посра работава, сакав пример, да го уназада како помошник тренер, или главен кувар во интер....ама то е, ништо од ова :)

FUCK YEAAAAAAHHHHHHHHH :)
Само немој Леонардо да го земиме...

Лео гарант доаѓа, а со него во пакет и Кака. :)

Колку и да се радуваш што дебелиов си иде, толку треба да плачеш и да тркнеш до црква свеќи да запалиш зошто Лео доаѓа...

Ако дојде Леонардо барем нема да изјавува "покажавме карактер", "готвачот е крив за поразот.. теренот е крив за поразот... и т.н." ... полесно ќе ни биде.. :))

Јас бев категорично против Лео ама после Рафа, се ми изгледа супер. Ако дојде и Кака ќе биде супер, одамна ни фали материјал за ремет на форумов :)

Не можам да замислам колку си среќен :P Претпоставувам, ова ти е нешто ко во Мадрид чуствово :)
Среќен за ?
Среќен сум што Бенитез конечно замина да, а за Лео скептик сум, а со Мадрид ова е неспоредливо. :)
Нејсе, нешто во што сум убеден за Лео ( а и било кој друг наследник на Рафа ) е дека ке има прогрес, а под прогрес во моментов можеме да подразбираме многи работи, ко на пример, пласман во ЛШ ... толку ( што у секој случај не е јеееееее-ситуација ), али како и да е, пак е повеќе од она за кое е способен свински.

Море каде каде подобар е Лео од Бенитез,не овој ќебапов глупав,се нешто му беше криво за секој пораз,дрн дрн јариња...ој еби си матер,си ја згрешил професијата,барај работа како главен готвач во некоја биртија.

Црн ден за другите фан клубови :pos:

Снајдер и Кака у ист тим? Како би изглеало тоа?

- Ето - Милито -

- Кака -

- Снајдер ---------- Мота/Деки -

- Камби -
Само ова ми паѓа на памет..

lF.Al напиша:
Со Ето како напаѓач или такозвана „елка формација“. :)
Еј да..
- Ето -
- Снајдер ------ Кака -
- Мота --------- Камби -------- Деки -

:icon_mrgr

Снајдер и Кака у ист тим? Како би изглеало тоа?

Со Ето како напаѓач или такозвана „елка формација“. :)

Шала на страна, сумливо беше патувањево на Морати во Мадрид, средбата со Мурињо, а од друга страна Лео во Италија се најавува на големо.

--- надополнето ---

Во фан клубовиве на Билан и Губентус ден на жалост е. Еден ред простор меѓу секоја реченица наместо едноминутно молчење. :pos:

Не би рекол дека за тебе ко фан на Јунајтед ова е црн ден од проста причина што постои шанса пак да се врати во Ливерпул.

Добро бе, нека донесе некој поискусен каков Леонардо....

Не би рекол дека за тебе ко фан на Јунајтед ова е црн ден од проста причина што постои шанса пак да се врати во Ливерпул.

За комшиите ваши мислев :icon_lol: иначе а Хоџо а Рафа не ми мења мене многу xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom