Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јаоооооо Интер - Баерн,си бараат реванш Баварците,него како и да е оваа год тешко ке се носиме со нив,мн сме ослабени и со оба бишкана на клупа тешко дека ке поминеме мое мислење позз...

jak dvomec ke bide ova.neznam so nekoj se pali inter dobro e so ni se padna ja pa ic ne ve sakav poso kako i da e kakva i da e formata na ekipite vo momentot sansite se 50-50 sepak e LS imase mnogu polesni protivnici protiv koj ke bevme golemi favoriti ali jbg toa e sreka

Комшики да ги ебете циганите, за вас навијам у двомечов со цело срце ! :)

според формава се 50-50 шансите... ќе видиме дали во форма ќе влезат во Јануари, и дали ќе се купи некој играч... па ќе видиме...

71059a71692e569cb0800ae80b525b71-39889-1292586225.jpeg

Иам добро искуство со швабиве од Мадрид, одлични односи имаа таму германците и италијанците, ке видиме во случај да се собираме ние на што ке сме, овој Бобан е само сумљив, се има закачено со 80% од фан клубов тука. :pishtoldz
Под 80% се подразбираш самиот себе и дгрејт кои ја искористувате секоја прилика да напоменете дека сум имал комплекси од Италија и дека сум провинцијалец на секоја фудбалска тема, ја незнам што да речам. Никогаш не сум се радувал на ваш пораз ниту провоцирал во оваа тема, немој да ствараш лоша слика за мене. Тоа е тоа.

Спортски поздрав, и ќе прајме муабет во фебруари, рано е сега.

Ni se padna "najlesniot" protivnik.

Ne e ekipa kako Shajtor ili Totenhem koja bi ne iznenadila i bi bila supermotivirana vo slucaj koga bi igrala protiv nas, ama ne e ni Barsa ili Real za koi rekov deka ako padneme so niv vo zdrebot, sigurno po 10-15 gola vo natprevar ke primime :)

Milo mi e i za Milan, znam deka i doma i gosti ke gi tepaat anglicanite, so sto avtomatski 2 italianski ekipi odat ponatamu, samo prasanje e dali Roma ke uspee da go pomine Shahtjor, iskreno teshko da se sluci ova.

Pak ke ima zdrebovi za slednata runda ili od sega moze da vidime potencialni protivnici?

Santon bil 187cm... Neli ovaj bese 181/2 be? :) Porasnal maliov, ako go prodademe za zhabava od avatarot moj, ima da se otrujam.

Santon bil 187cm... Neli ovaj bese 181/2 be? :) Porasnal maliov, ako go prodademe za zhabava od avatarot moj, ima da se otrujam.
Mутирал бе, ја реков дека мутирал уште летоска кога прв пат го видов, не го препознав, мислев некој трет од младинска е ...
Само да не мутира ко оној Палошки малошки, како и да се викаше, он нагло такоџе порасна али и со забите некои проблеми имал. :)

--- надополнето ---

Pak ke ima zdrebovi za slednata runda ili od sega moze da vidime potencialni protivnici?
Да ке има пак ждреб, па од 1/4 финале ке се знае кој со кого ке вкрсти.

Го делам мислењето со Крејзи, поарно Баерн отколку Шахтјор или од овие силните екипи што се во одлична форма...не дека го потценувам Баерн ама и тој како Интер и Челзи е во најмизерна форма..така да и не е толку лош ждребот.
До Фебруари-Март има време, можда Морати ќе земи некој играч и Рафа да помине во 1/4 финале, да ги оправда очекувањата :)

Luca Marchetti, an expert mercao Sky, took stock market Inter: "The agreement with Genoa for the Frog was actually found. It only remains to define any compensatory techniques, such as might be Santon.

Jas za Ranokia mislenje nemam, niti sum go videl kako igra, niti znam dali go biva ili ne, iskreno :) nekoj da kaze dali go biva ili ne? Ama ne optimisticki da udri, nego realno :)

Druga rabota sto ne prestanuvaat da me cudat(google translate): In that regard from France comes a new name, that of Yann M'Vila midfielder '90 class. director of that Rennes is doing so well in the league. According to rumors, the Nerazzurri have decided to go to France for a visit and to explore the ground for a future negotiation.

Koj film terat be? :) Jas znam i svesen sum deka posle 5-6 godini se mava refresh na timot, ama do tolku da se nema poima jas prv pat gledam :) za 2 godini Inter ke ima sosema novi 11 starteri.

Cim go ostavija Kasano, zimava nikade ne ni bega Kajt a so nego vo paket uste nekoj slicen.

Боби[Мкд];3962703 напиша:
Под 80% се подразбираш самиот себе и дгрејт кои ја искористувате секоја прилика да напоменете дека сум имал комплекси од Италија и дека сум провинцијалец на секоја фудбалска тема, ја незнам што да речам. Никогаш не сум се радувал на ваш пораз ниту провоцирал во оваа тема, немој да ствараш лоша слика за мене. Тоа е тоа.

Спортски поздрав, и ќе прајме муабет во фебруари, рано е сега.

1. За тоа дека ја искористуваме секоја прилика - се преценуваш кога мислиш дека ти претставуваш предмет на моја и синова преокупација (?!).
2. Јас и Син 80%. Па сме :tv:

x)

п.с. Добар противник, се согласувам со Крејзи (мислење 9172), битно избегнавме екстра тежок противник (од типот на Реал и Барса) во раната фаза.

Luca Marchetti, an expert mercao Sky, took stock market Inter: "The agreement with Genoa for the Frog was actually found. It only remains to define any compensatory techniques, such as might be Santon.

Jas za Ranokia mislenje nemam, niti sum go videl kako igra, niti znam dali go biva ili ne, iskreno :) nekoj da kaze dali go biva ili ne? Ama ne optimisticki da udri, nego realno :)

Druga rabota sto ne prestanuvaat da me cudat(google translate): In that regard from France comes a new name, that of Yann M'Vila midfielder '90 class. director of that Rennes is doing so well in the league. According to rumors, the Nerazzurri have decided to go to France for a visit and to explore the ground for a future negotiation.

Koj film terat be? :) Jas znam i svesen sum deka posle 5-6 godini se mava refresh na timot, ama do tolku da se nema poima jas prv pat gledam :) za 2 godini Inter ke ima sosema novi 11 starteri.

Cim go ostavija Kasano, zimava nikade ne ni bega Kajt a so nego vo paket uste nekoj slicen.

Па ако не сакаме да играме со старци нормално дека ќе има нов тим т.е некои поголеми измени во тимот, ако уште се потпираме на Кордоба и компанија кај ќе ни биди крајот...надимакот Пензионери ќе ни биди доделен на нас :)
Види го тимот, половина се за во аут, половина се деца.
Аут значи дека се при крај на нивните кариери, а такви ги има со лопата да ги риниш.

Да беше здрав Инзаги ке ви го дадевме у Јануари на позајмица и така ги има намерачено баварцине уште оддамна :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom