Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Izbrza ne e pominata godinava :icon_lol:.

Inaku Baern e nezgoden , vo kriza se i tie i nie ,a ke projde koj ke ima poveke sreka:wink:

Да избрзав за 14 дена.Ама ок е се согласувам дека ќе сакаат одмазда,но до февруари може се да се случи!

Ne ne, kazi kako sto e, IoSono pisal na stranicata deka sme se zainteresirale za nekoj Frog.

Mene toa mi bese smeshno vo cel muabet :) ne "lugjeto" nego IoSono :)
Ќе видиш ти... :)

И не кукајте многу за формата и за противникот. Формата ич не е важна а противникот ни е таман. Единствено што е важно некако, со помош на чудо, да истрчаме на натпреварот комплетни и здрави. Не како Снајдер (100% сум подготвен. Бам!)

Ne ne, kazi kako sto e, IoSono pisal na stranicata deka sme se zainteresirale za nekoj Frog.

Mene toa mi bese smeshno vo cel muabet :) ne "lugjeto" nego IoSono :)
:|
Jа ваков епик момент не сум приметил.
А и кога ке видиш, не погрешил многу, кузнае у основно и средно кој ремет го пиел Ранокија.

:|
Jа ваков епик момент не сум приметил.
А и кога ке видиш, не погрешил многу, кузнае у основно и средно кој ремет го пиел Ранокија.
Уствари ти примети само си заборавил :)
Туку, кога почнува утакмицата?

Мазембе како што рече Камби не е за потценување затоа што имаат добар голман и брзи играчи. Со среќа момци

П.С Баерн нерешено во гости, а дома победа :)

сега играат интернасионал и сеонгам на мтв1 има пренос!

--- надополнето ---

аууу местење на овоа It.com.mk сакате ли?
3-4 дена по ред оди гласањето, едвај собравме 500 гласа, трети бевме премин портал со 50 гласа повеќе втори, а мафик.мк со 100 и нешто гласа први.
и денеска го проверив, слично беше со иста разлика помеѓу првите три.
го отварам сега да видам како оди работава и пазете daily.mk собра 929 гласа, за помалце од 2 саата собра повеќе од сите три први заедно и се позиционираше прв....
кој резил се, барем нека си кажат да објавуваме да се гласа, ебате сељаците ебате.......

Читам можно е и Маикон да игра прва постава денес.Ај со среќа момци одиме на победа за да не го гледам голманот на Мазембе или како што би рекол еден другар мој Макамба да ни игра некоја само за него својствена игра!

--- надополнето ---

УШТЕ ЕДНАШ ЈАВНО ПРЕД СИТЕ ГО МОЛАМ БЕНЕАМАТА ДА ПРОДОЛЖИ ДА ПИШУВА ПОСТОВИ ВО НАШИОТ ФАН КЛУБ!

--- надополнето ---

УШТЕ ЕДНАШ ЈАВНО ПРЕД СИТЕ ГО МОЛАМ БЕНЕАМАТА ДА ПРОДОЛЖИ ДА ПИШУВА ПОСТОВИ ВО НАШИОТ ФАН КЛУБ!

Нормално денеска одиме на победа против Мазембе, мислам не треба ни друго да се очекува, ај да игравме против Интернасионал па да се плашевме од пораз, ама од овие што немаат леб да јадат да изгубиме не иде во обзир, а не дај боже тоа да се деси поарно и нека не се враќаат назад во Италија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom