Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На место ти е муабетот, постои разлика мегу навивач на клуб и навивач против клуб, прееска скоро сите јувенташи и миланези на фејсбук почнаа да ставаат статуси како Интер изгубил. Стварно не ги свакам тие луге.

Тие нека си ставаат какви сакаат статуси, ама нивните екипи ако оваа година не го симнат Интер од тронот, можам слободхо да ги прогласам за неспособни идиоти. Еве им: лаузи коуч, многу повреди, кратка клупа, немотивирани влечковци... Интер е екипа во која моментално 3-4 играчи се во вистинска форма. Повелете, тепајте. Да ве видам.

Јас не знам што се замарате со коментаторите воопшто??..тоа му е работа нивна да си коментираат за да не му биди досадно на гледачите ширум земјата...сепак и тој е човек и мора да си ги искажи емоциите понекогаш..не е робот туку така да си коментира 100% пристрасно за двата клуба во секој момент..и јас да сум коментатор ќе коментирам пристрасно во врска со играта на Интер,Милан,јувентус и било кој клуб што игра подефназнивно во некои случаеви....!

pa da ti kazam do negde si vo pravo samo sto me nervira sto nonstop nekako da go navreduva inter ali i toa sto vikas... nego mu e rabota da komentira pa makar bile toa i gluposti! inace najgolemiot fail sto go imam slusnato od nego e koga se igrase prvo kolo od liga na sampioni i koga rece deka padnal gol na utakmicata AJACIO vs ne mi teknuva koj, a ustvari toa bese golot na sahtjor protiv partizan za 1-0!!! za zalenje

Овој не направи мајмуни!

Gareth+Bale_Cornelius_Roddy+McDowall_Planet+of+the+Apes.jpg

Мала шала на наша сметка...

Ту, не знаев кој е кој на сликата ! :) :) Али, како и да е, Маикон, дефинитивно денес беше две класи под Бејл !

Поздрав

Kako moze da izigrame dobro i da pobedime koga gi nema Cezar , Mota , Stankovic , Kambiaso i Milito . Poslednite dvajca se od golemo znacenje na ovoj tim . Kambiaso ni ja drzese lani sredinata , a Milito stavase golovi .

Deneska sredinata ni ja "drzese" Muntar ,i i toj se povredi , i ostanavme na eden 19 godisnjak koj vtor pat gleda treva i mnogu navivaci . Snajder ... Sto mu se desava na covekov ?

Bejl .. ah ah ah kako bi dosol po levata strana kaj nas ... Meraci :) Leka nokj !

А за кој к*р ќе ни се и тие погоре кога оваа сезона освен Ето нема кој друг да даде гол! Пандев пости, Милито повреден, Снајдер нема упатено удар на гол. Камбијасо, Станкович, Маикон се ограчи кои лани многупати го вадеа Интер од бруки, оваа сезона ништо! Кутињо уште не може да се изнарадува на првенец! Со Милито повреден и Ето единствена опсаност по противничкиот гол нема што да бараме оваа сезона ЛШ, туку да се надеваме на неконкурентноста во Сериа А.

И да, и те како ни е потребен еден како Касано, способен да влезе во шеснаесетник и да упати удар! И по можност да биде црнец!

интеристи,може некој да ми каже од што е повреден Мота и уште колку нема да игра??

Тешко нас со ваков импотентен и повреден Интер,каков што беше вечерва,до крај на сезона ке ни побелат косите на сите...

МајКОЊ дупетина вечерва,Сантон да го стаеше подобро ке изиграше.
Пајо Паторот-no comment...
Ето колку толку се обидуваше нешто да направи,Снајдер не беше ништо посебно вечерва,Милито изгледа се враќа полека полека во форма,ме радува колку толку тоа...Коутињо звероња,ама против такви стоки не моеш да играш...добро и судијата ебеше на неколку пати.
Другиве за никаде...Бејл мора да се зема во Интер по секоја цена,вечерва Мајкон го направи мајмун неколку пати,го претрчуваше како мало дете,секоја чест.Тоа па копилето бразилско се гледа дека не му се игра,кој ондак курац игра не знам ?
Нови играчи на повеќе позиции зимава или ќе се чешаме кај што не треба...

Просто неверојатно колку беше надмокен Бејл синока..... кога,како и каде сакаше минуваше!

Друго шо сакам да кажам е дека..... почнува да излегува тврдоглавоста на Бенитез со неговата 4-2-3-1..... чекајте сега малку, да видите коа ке почне да става на терен неговите таленти (пр. Онванко или како беше)!

Реков..... Бенитез не е за во шампионски тимови каде од него се очекува само победи...... тотално ке го смени изгледот и очекувањата од тимот тс. ке ги намали!

Просто неверојатно колку беше надмокен Бејл синока..... кога,како и каде сакаше минуваше!

Друго шо сакам да кажам е дека..... почнува да излегува тврдоглавоста на Бенитез со неговата 4-2-3-1..... чекајте сега малку, да видите коа ке почне да става на терен неговите таленти (пр. Онванко или како беше)!

Реков..... Бенитез не е за во шампионски тимови каде од него се очекува само победи...... тотално ке го смени изгледот и очекувањата од тимот тс. ке ги намали!

I Benitez sto da pravi , se zivo i divo mu se ispovredi , nemoze Eto da go stavi DM ...

I Benitez sto da pravi , se zivo i divo mu se ispovredi , nemoze Eto da go stavi DM ...

Ма според мене тогаш ја имаше шансата да ја промени формацијата ида го уфрли Коутињо!
Уште тогаш се виде дека Бејл гриза по таа страна, додека Ленон формално беше сопрен по страната на Пандев.
Ако го ставеше бразилчето.... дури можеше со истата негова толку поскаувана формација каде Пандев ке се префрлеше на страната на Бејл што според мене ке го сопреа само така!

Вака тој изгуби во средината, на левата страна а со тоа и натпреварот!

Измеѓу 20 и 30, инаку денес и официјално од сабајлево почнаа преговорите од Бранка за Бејл ...
Немам ништо против да го договорат и за 30, али, наредна година Маикон да го продадат за минимум 20 и да се земе уште 1 десен бек за мала цена, т.е. слично ко онаа за која дојде и Маикон, 7м евра ако не се лажам.

Него, мора подитно да се разговара со цел стручен штаб у екипата, оној од лани и овој сега на Рафа, со Пелегрини, очигледно треба да му се укажат некои работи, убаво рече Мурињо, интелигентен човек не менува драстично кога наследува шампионски тим.
И не мора да бидат толку тврдоглави, редно е да стартуваат со Ето и Милито ко главни напаѓачи и Снајдер позади нив, а средината да биде со тројца централни, не се сеуште кадарни за 433 системот.
Си се премислил значи.

Исто.

Не е крив Бенитез ич жими се. Кадарот ви е крив, мораше да се сменаат, ние Милан ги викаме пензионери, а кај вас утше постари. Треба продавање, и млади играчи талентирани, нека одврзе Морат малце. Ама третиот гол беше чудо од Бејл.

Играта во оваа сезона нема никакво влијание на Златната топка, се смета играта во минатата сезона и СП 2010.

Знам бе !

Под тоа уште неосвоена мислев дека ќе ја освои кј и да е :)

Него има као неофицијално проклество, играчот што ја освојува наградата наредната сезона игра тапа!

Кака, Ривалдо,Роналдињо, Шевченко,Канаваро, једино Меси изигра после наградата добро но не освои ништо !
Тоа ми беше зборот, не ми беше дека Снајдер може да остане без наградата ! :)

--- надополнето ---

Тие нека си ставаат какви сакаат статуси, ама нивните екипи ако оваа година не го симнат Интер од тронот, можам слободхо да ги прогласам за неспособни идиоти. Еве им: лаузи коуч, многу повреди, кратка клупа, немотивирани влечковци... Интер е екипа во која моментално 3-4 играчи се во вистинска форма. Повелете, тепајте. Да ве видам.

Самуел Ето, Ето Самуел, Самуел и Ето ??

Овие 4 ?? :)

Да ве прашам нешто, што направи Капитенот? :)

--- надополнето ---

Бенитез:
Бејл имаше огромен простор за игра што не смееше да биде случај.
Дали Занети, Биабиани и Мунтари не успеаа во тоа што им рекол Бенитез(под претпоставка дека им рекол да покриваат)
Но не мислам дека тука станува збор за недостаток на мотивација, сметам дека првиот гол го скрши балансот, им даде повеќе простор за игра на Тотехнем за кого реков дека се доста брз и физички силен тим
Она што го кажав и јас, играњето курташак на Снајдер на почетокот и потоа голот на Ван дер Варт ги охрабри и тоа беше крајот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom