Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море, ја запаличу цел!Поддршка од мене за IoSono и доведувањето на Суарез,макар играл само во Серија А втора полусезона.
Какво играчиште мајке ми,комплетен е,нема маани.Викендов што пројде здрви добар гол за Ајакс во домашното првенство,од 35 метра кога ја опали,голманот на гостите го прати по кикирики
Мада и за Руни сум да дојде,Шрек,Шрек,ама играчиште е,само да е во форма,ако не е,кој кур,го имаме Милито
Зимава ќе биде преполна со шпекулации,Мунтари одма да се шитка кај и да било заедно со Мансини,на нивно место и играчи плус да се доведат...секако класа играчи како Суарез,Џенас,Бејл,Санчез,Инлер не е класа да го ебам,ама добро би се снашол во Интер....
Море ако успее Морати да го доведе Хамшик запаличу пола града од среќа
П.С http://www.football-italia.net/oct22i.html
Хах,не е баш добра споредбава сеа со Меси !! Кажи подобро Диаби од Арсенал него ли Хамшик,а за Меси реков не праам споредба ич!
Море, ја запаличу цел!
Ај некој нека ми пресмета, колку че не кошта да дојдат Хамшик, овај шо ни спопика тригола, и овај ИоСоно шо го сака од Ајакс???
Нормално дека нема да се мења,ако треба и Орландони ќе го стави како крило само за не ја смени.
Сега се враќа Мота и ќе треба еден од Камби,Мота и Деки* да не игра.
А зашто да не игра? За пропалиците Пандев и Милито да играат(стојат на терен)?
Формацијата е одлична ама ние неаме играчи за таа формација..
Taква е политиката на тимот, овој 4231 формат или 433 сеедно, ке го гледате во Интер долго долго време ...Нормално дека нема да се мења,ако треба и Орландони ќе го стави како крило само за не ја смени.
Сега се враќа Мота и ќе треба еден од Камби,Мота и Деки* да не игра.
А зашто да не игра? За пропалиците Пандев и Милито да играат(стојат на терен)?
Формацијата е одлична ама ние неаме играчи за таа формација..