Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најверојатно едно од двете или трите засилувања ( така е ветено и од Бенитез и од Паолило, 2 до 3 играчи доаѓаат, или двајца најмалце, увек оставаа простор за плус уште еден ) ќе биде Афелај, и ПСВ официјално известија дека е ставен на трансфер листа за Јануари.
Снајдер минатата недела ги отвори вратите за него а и потврди дека Интер сериозно размислува да го доведе но проблем правеа преговорите за нов договор помеѓу него и ПСВ а и големата желба на ПСВ да го задржи, таа пречка веќе ја немаат.

Шознам, ја неам високи очекувања од него ако дое, али све што е крило у напад, т.е. универзала, у моментов е добредојдено.

Најверојатно едно од двете или трите засилувања ( така е ветено и од Бенитез и од Паолило, 2 до 3 играчи доаѓаат, или двајца најмалце, увек оставаа простор за плус уште еден ) ќе биде Афелај, и ПСВ официјално известија дека е ставен на трансфер листа за Јануари.
Снајдер минатата недела ги отвори вратите за него а и потврди дека Интер сериозно размислува да го доведе но проблем правеа преговорите за нов договор помеѓу него и ПСВ а и големата желба на ПСВ да го задржи, таа пречка веќе ја немаат.

Шознам, ја неам високи очекувања од него ако дое, али све што е крило у напад, т.е. универзала, у моментов е добредојдено.

колку се само паметни, знаат кога да го стават кога е во најдобра форма... но мислам дека при крај му е договорот па така да нема многу да кошта, но сепак неговите игри во последно време за ПСВ и репрезентацијата му ја зголемија цената, колку толку...

93859278.png

:pos2:

колку се само паметни, знаат кога да го стават кога е во најдобра форма... но мислам дека при крај му е договорот па така да нема многу да кошта, но сепак неговите игри во последно време за ПСВ и репрезентацијата му ја зголемија цената, колку толку...
Затоа го ставаат, а и он самиот рекол нема да си иде за 0 евра летоска, туку сака и ПСВ да добијат некоја пара за него. Над 10м евра нема шанса да е со пола година до истек, пишува и во текстот, Ето беше 20м на година до истек на договор.

Ќе речете каква врска има ова со нас? Може нема, ама мора да го видите линков: http://www.goal.com/en/news/10/ital...ked-with-milan-defender-daniele-bonera-report
:pos:
P.S. Thanks Џену
P.P.S. Мудро и солидно

хаха, и коментаров на еден Миланез:
I never thought I would beg Juventus for something, but for the first time ever: please take Bonera away from Milan.

Гросо до сега беше на калење во Јувентус и сеа е спремен за во Милан... :O

Ne e interesno vaka bez Shrek. Aj neka bide Suarez, i neka gree klupa Milito.

Navistina za vo Januari glupo mi e da se donese nekoj koj nema da moze da nastapi vo LS, nedaj boze da kupime nekoj dobar, i da se vrati Milito vo starata forma, togas od trite eden ke mora da go krka.

Slikite sega gi prezedov od FB grupata na navivacite na Inter od Albanija. Pazete gi budalive :)
67679_443589633864_155863448864_5014654_2282198_n.jpg
64692_441757258864_155863448864_4976045_3193325_n.jpg

I nenormalnive :) 2-3 dena pred finelato vo LS se tetovirale
46314_441431168864_155863448864_4969844_3353778_n.jpg:

Slikite sega gi prezedov od FB grupata na navivacite na Inter od Albanija. Pazete gi budalive :)
Прегледај го приврзокот 36094
Прегледај го приврзокот 36093

I nenormalnive :) 2-3 dena pred finelato vo LS se tetovirale
Прегледај го приврзокот 36095:

Аууу змајеви дечкиве,и јас сакам да се тетовирам,ама немам идеја што :/

Афелај значи 99% доаѓа....добро е добро е...ај сеа нека тргне Бранка по некој друг опасен играч и ќе биде добро.

Случајно го најдов клипов на ЈуТјуб, погледнете што им прави малиов на неговите врсници :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom