Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Руни го продолжи договорот со Манчестер денес. :)

Значи сеа можам да замислам колку е само најдобар во фан клуб Манчестер Ј.

До вчера песни му пишуваа, сеа...

Шамарче...

Поддршка од мене за IoSono и доведувањето на Суарез,макар играл само во Серија А втора полусезона.
Какво играчиште мајке ми,комплетен е,нема маани.Викендов што пројде здрви добар гол за Ајакс во домашното првенство,од 35 метра кога ја опали,голманот на гостите го прати по кикирики :)

Мада и за Руни сум да дојде,Шрек,Шрек,ама играчиште е,само да е во форма,ако не е,кој кур,го имаме Милито :icon_lol:

Зимава ќе биде преполна со шпекулации,Мунтари одма да се шитка кај и да било заедно со Мансини,на нивно место и играчи плус да се доведат...секако класа играчи како Суарез,Џенас,Бејл,Санчез,Инлер не е класа да го ебам,ама добро би се снашол во Интер....
Море ако успее Морати да го доведе Хамшик запаличу пола града од среќа :pos:

П.С http://www.football-italia.net/oct22i.html
Море, ја запаличу цел! :)
Ај некој нека ми пресмета, колку че не кошта да дојдат Хамшик, овај шо ни спопика тригола, и овај ИоСоно шо го сака од Ајакс???

Што толку гледате во Хамшик,за тие пари ке донесеме многу подобар играч ако знаеме дека претседатело на Наполи е луд и ке бара најмале 25 милјони !! Ја повеќе од 15 не би давал за Хамшик,турете му пепелот на тој треба да земеме некој подобар ова е ИНТЕР не е селски клуб! Доказ дека сум во право е тоа што ни еден од евроспките супер клубои не го бараат овој играч а вие се палите на него,добар е за во Наполи али за во Интер и плус за толку многу пари ке вреди!

100 мил округло !
и да остане фазла за оној Паласио, пошо или татко му е Директор у Интер или девојка му се мува со Бранка, трето нема зошо толку би со сакале :-)

Диаби од Арсенал.

Ако не примети,се заебавав. :icon_cool

Не ни требаат нови играчи бе,клупата со Пандев, Милито и Бијамба'ни ни е одлична.:)

Новогодишна елка -
- Eto'o -
- Sneijder - Coutinho -
- Motta - Cambiasso - Stankovic -
- Zanetti - Samuel - Lucio - Maicon -
- Cesar -

Пред некое време ме нервираше ама ако продужи да игра вака,греота ќе биде да го седнат на клупа... :O

Eлката нема шанса да се игра :), стандард ке биде формацијата цела сезона, двајца централни позади Снајдер, 2 крила и напаѓач, односно, ке се тера формацијата која освои ЛШ. Елката лани во 2 наврати ја играа, со Џенова гости, кога сите и удрија аплауз, али затоа тежок фејл се покажа со Динамо Киев дома кога едвај нерешено извадија.

Нормално дека нема да се мења,ако треба и Орландони ќе го стави како крило само за не ја смени.
Сега се враќа Мота и ќе треба еден од Камби,Мота и Деки* да не игра.
А зашто да не игра? За пропалиците Пандев и Милито да играат(стојат на терен)?
Формацијата е одлична ама ние неаме играчи за таа формација..

Што се однесува до мене нека не игра еден од деструктивците бидејќи и за таму немаме асолна клупа..а не мислам да се нервирам со Марига или Мунтари на теренот па подобро ќе да е со две крила(по можност кутињо и пандев нека бидат)..а милито тотално ме разочарува оваа година и во моментов како да го губам мислењето за него дека е врвен фудбалер и дека е класа играч..(иако има 31 година и е веќе истрошен фудбалер)

Море, ја запаличу цел! :)
Ај некој нека ми пресмета, колку че не кошта да дојдат Хамшик, овај шо ни спопика тригола, и овај ИоСоно шо го сака од Ајакс???

Два кредита од Стопанска банка и еден од Тутунска :)

Мислам дека сите тројца нема шанси да дојдат, уствари ни еден од тие тешко дека ќе премине во Интер.

Нормално дека нема да се мења,ако треба и Орландони ќе го стави како крило само за не ја смени.

Мота изгледа пак се повреди, не знам дали е лесна или обновување на старата повторно, бидејќи денес имал индивидуална сесија, а не беше во составот против Тотенхем.

Taква е политиката на тимот, овој 4231 формат или 433 сеедно, ке го гледате во Интер долго долго време ...
Периодот кога се менуваа формации и слично заврши лани, во Јануари, нешто што јас апсолутно го подржувам, иако 1 период плачеа за 4312, али некако го изгазија истиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom