Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ееее... кога ви викаше Кире за Афелај се заебававте :)
Кире ако може нешто во иднине постови да го спомнеш Меси као идно засилување... гледам дека за година дена ти се фаќа зборот :)
Еее коа ви викав ја,иам ја врски со Морати му кажувам кој да ги донесе:pos:!! Иначе за Меси и Кака ви кажувам да не се надевате,бидејки тоа се фудбалери од збор и знам дека нема шанси да дојдат,иначе незнам зш ама сакам да донесеме играч што игра во премир лига !

Шала на страна , ако не се земат засилувања за Јануар можеме да останеме со нула титули и да бидеме на ремет ко што беа јубе и милан последниве 4-5 сезони. Имаме добро разработен тим но формата на играчите е горе\доле. Не мачат повреди а клупа немаме, затоа очано е потребна добра клупа, Биабиани и Кутињо се одлични талентирани играчи но не очекувам од нив ништо конкретно кога ке дојдат на ред сериозните утакмици. Се е во рацете на Морати и Бенитез за кој овој вториов немам ама абсолутно никаква доберба,тимот ни игра најизменично а викаме дека секоја утакмица сме се подобри и подобри ,, мало морген сме подобри.Ако бевме толку добри сега немаше да вадиме нерешено со ботови како рангот тимови кој лани завршија на 7и 12то место.Со други зборови според мене ако не се засилиме во Јануар може да го е*еме ежот сезонава.

Знаете дека Таљавенто ни суди со Каљари? :)

d6f3889291ho-001.jpg.jpg

Aко се знае фактот дека играме во 12.30 ќе има смеење :)
..за првпат ќе играме толку рано, па се надевам на позитивен резултат.

Aко се знае фактот дека играме во 12.30 ќе има смеење :)
..за првпат ќе играме толку рано, па се надевам на позитивен резултат.
Не е прв пат, лани Пандев кога дебитираше за Интер, со Киево, тој термин играа.

Не е прв пат, лани Пандев кога дебитираше за Интер, со Киево, тој термин играа.
Па мислам дека овој термин е за првпат воведен во Италија, од оваа година, ама ете сум бил грешка...

..мислам дека тогаш имаше причина нешто за тоа што играа во 12.30, не ми текнува за што беше.

Немаше некоја посебна причина, тоа беше прво коло по зимската пауза така да ... ваљда тестирале. :)

Знаете дека Таљавенто ни суди со Каљари? :)

d6f3889291ho-001.jpg.jpg

Мечот со Сампдорија :)

п.с. Кире, и јас би сакал да видам некој играч од Премиер, некој што ќе биде малку подобар од Мунтари.

Daj be da odime da go gledame inter nekogas vo milano, barem sega sto e lesno ni vizi ni nisto ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom