Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема што да менувам, овие сите разговори уште у Март и беа познати на јавноста, со тоа што оној од статијата беше најважниот, е сега кога експертот тоа го негираше, се свртеа на овој првичен разговор а оној првиот, мајката на сите разговори го баталија, демек сега не бил толку важен а тогаш го најавуваа ко голем бум, и самите знаете на форумов што пишуваа, викаа, чекајте наредна недела да дојде, нештата ке се сменат со оној клучен доказ ...
Жити се овој само немојте,овој ако е талент ја сум К.Роналдо! Во Барса со толку квалитетни играчи неможе да се снајде а не па кај нас,сум го гледал многу пати и ич не ми се допаѓа како игра!
Не го гледаше лани, кога на крај од сезона го седна Ибра на клупа и кинеше во клучните мечеви во завршницата од сезоната ...Жити се овој само немојте,овој ако е талент ја сум К.Роналдо! Во Барса со толку квалитетни играчи неможе да се снајде а не па кај нас,сум го гледал многу пати и ич не ми се допаѓа како игра!
Не го гледаше лани, кога на крај од сезона го седна Ибра на клупа и кинеше во клучните мечеви во завршницата од сезоната ...
Не го сакаме
Гвардиола го седна зашто беше очаен у вториот дел од сезоната, поготово во дуелите со Интер каде во 2 меча имаше 0 удари кон гол што е тежок резил, али Бојан ја оправда довербата со супер игри, односно, го правеше она што Ибра не можеше да го прави во тој дел од годината, постигнуваше голови.Еј син дај бе,you know better.......
Гвардиола го седна Ибра на клупа,итоа заради лични не согласувања а не Бојан дека е нешто посебно,а и бога ми со таков Меси од минатата година секој ќе решава утакмици.