В
Вори
Гостин
Ulazi Rafael Benitez u svlačionicu,nosi paket trave i kaze:.- "E ljudi, večeras Thiago Motta."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, 6 утакмици лупнав, Интер е една од нив.Сингл ја бапна бе,ја знам дека ти не си по кладилнициве што така ти текна баш денес да уплатиш?

Вечер ако се деси дебакл мене плукајте ме, после 5 години уплаќам ливче и кец у кец ги удрив
Нит Рафа нит Киву никој, мене ... и Деко ( него онака, не мора да има причина ).

Аха,иначе ја играм редовно спортска и сегогаш го играм Интер морам да признаам многу навивачки играм,што значи иако не е сигурен ја го играм сепак!!!Денеска ми е сигурен без проблем го играв(т.е го чекам уште него),а во неделата изгорев сингл ме заеба со Рома !!Не бе, 6 утакмици лупнав, Интер е една од нив.
За сингл и голема сума нит сум дал у животов, нит ке дадам, највеќе што имам ставено е 300 кога бев средно и толку, не сум многу по коцка.![]()
Не бе, 6 утакмици лупнав, Интер е една од нив.
За сингл и голема сума нит сум дал у животов, нит ке дадам, највеќе што имам ставено е 300 кога бев средно и толку, не сум многу по коцка.![]()
![]()
slika za najava
Кутињо од прва минута а Ето конечно на неговата омилена позиција,ајде да видиме како ке изиграат вечерва а исто така очекувам и добра игра од Бијабијани!!!!Немаме напаѓач на клупа па ако не дадеме гол прво полувреме ке биде гадно! Изглеа Бенитез нејќе да ги троши Пандев и Милито за овој дуел,па чека да се опорават максимално за дуелот со Јуве!!