Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи 2007 си славел првата титула на интер од кога си роден (претходно си бил цитирам "у на татко ти јајцата") за твоја информација а ја доживеав многу титули уште од 90тите па навака затоа кулирај си .... Убаво ви е славењево и се али вака ни на крштевка не се слави колку што вие славите за вашиот клуб ... Вака треба за репрезентација да се слави ...

абе што мене ме интересира ти што имаш дожевеано како фан на Јувентус..Занети убаво ти образложи кога вие ќе се соберете онолку души на еден натпревар за јувентус слободно постирајте слики и видеа или па викнете ги дечките од велес да видите што е навивање и прослава во вистинска смисла на зборот..сакаме да ти кажеме дека да навиваш за Интер е вистинска чест !и сликата е чист доказ дека имало наиввачи на Интер од многу поодамна од 2006 како што си правите филмови..а јас ниту еден Интераш не знам што навивал до 2006 туку сите на моја возразт скоро наивааат за Интер од 1998 година или постарите од времето на Панчев..поради тоа не се бламирајте со вакви глупи размислувања како што само искомплексирани хејтери на Интер можат да измислат!

Ма и еден да се пијанчи НАЈЈАКИ СМЕ , врешам на мој фан клуб што го пикаш газот кај што се мерат к.ровите , ЕЛА ВО ВЕЛЕС ЌЕ ГО НАМАЛАМ НАТЕБЕ АКО МИСЛИШ ДЕКА СИ ЈАК ВАКА ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ .
П.С ПИШИ БРОЈ НА ПВТ ПА КЕ СЕ НАЈДЕМЕ

Хахахаха пиши на топик !!

30313_1478814448501_1177965876_1706955_3244972_n.jpg

5 души, се изопиле, и ти се чини дека се 40...... јебига, неможат сите алкохол да поднесат.....

иначе пријателе, во велес кога се собираа интераши ти уште у на татко ти јајцата беше, а ти и твоите мршнички јубенташчиња кога ќе се соберете двајца без тројца било каде, слободно викнете не, да ви одржиме час по навивање!
http://en.wikipedia.org/wiki/Three-finger_salute_(Serbian) hehe :)

Многу мрзам вакви конверзации ама... :toe:

Јувентус - 2001/02, 2002/03, 2004/05 и 2005/06 ( домашно првенство ) и финале 2002/03 ( ЛШ )
Интер - 2006/07, 2007/08, 2008/09 и 2009/10 ( домашно ) и 2009/10 ( ЛШ )

Значи доколку збориме за тоа кој колку се радувал на титули последниве 10 години, разликата е само што Интер го освои финалето од ЛШ, а Јуве изгуби на пенали. Ги бројам и тие две одземени бидејќи ти спомна ‘ видел ’ титули, а тоа што после тоа ги одземаа на зелена маса не остави ни најмала дамка на радоста што сум ја осетил на крајот од тие две години.
Знам дека сега ќе кажеш дека не е исто да стигнеш до финале и да освоиш, што е точно и се согласувам, ама дека фан на Јуве пател повеќе без титула од фан на Интер у последниве 10 год... не! За последните 20г. па ич муабет да не отвараме!!

Многу ми се тапа овие пребацувања Јуве - Интер ама баш за ова не се согласував со тебе и морав да ти реплицирам.
Ај спортски поздрав и со среќа во дербито во Недела. ( уствари заборавив за вас више ова не е дерби :) )

Тоа е веќе до перцепцијата твоја, ја зборам сепак за официјални титули, ти си се радувал за период кога клубот беше обвинет за местење и беше префрлен во втората Италијанска лига, а 1 од инволвираните во тој процес е веќе и осуден од независен суд од Неапол и е прогласен и официјално за виновен ...
Тоа што некој живее у лага за истово е негов проблем и што спомнуваат за некаква фарса, а кога ке му се постави прашањето, еве, зашто е обвинет Џируаудо и е прогласен за виновен за match fixing работи незнае што да одговори и ќути ко Муле. Ако се оди по логиката на Моџи, или сите виновни или сите невини, пак се поставува прашањето, зашто судот од Наполи веќе го прогласи Џируаудо за виновен, или сите сме невини, ама Џируаудо е виновен и е обвенет за местење на натпревари со Јуве. :tv:

Нели муабетот беше се додека не се прогласи некој за виновен бла бла бла, епа ете, 1 човек од тогашниот Јуве е прогласен, и сега што правиме ?!

Како и да е, ако отвориш било кој сајт поврзуван со Калчото, таму стои дека Јувентус у задњи 10 години освоиле 3 титули, толку, а потоа и е врвот на најголемиот италијански скандал, Калчополи ...

Друга работа, 20те години што ги спомнуваш, ја од тие 20, 7-8 сум ги осетил, е сеа ако се лажеме, кога имав 9-10 години '' кубев '' коси за Интер, или кога бев прва-втора средно, други работи тогаш ни беа '' приоритетни '' така да реално, не е исто сеа да го гледам Интер како не освојува титули и да биде лош, и на 10 или 14 годинки, кога кукав за Сони плејстејшт кое никогаш не ми го купија, ебаго.

ЈуБенташи,вие тука што мрсите муда,јас се што имам пројдено со Интер,вие ни за 100 години нема да пројдете,крв ви ебам јас ваша.
од што сте напатени,влагате во шампионскиов фан клуб за да барем малку осетите победничка атмосфера !!

Не ми го дрвете ташаков веќе нит мене,нит на останатите фанови на Интер,не го усмрдувајте фан клубов со вашите лајна ве молам !!!

Јас сум бил напатен ??
Еееех бе,ако напатеност го рачунаш освојувањето на Интер триплете и пет години заредом силување на цела Италија,тогаш сакам вечно да сум така напатен !!!
Ви ебам тоа грдљаците смрдени...смрдите исто како вашиот скапан тим-ЈуБе.

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 88 Ludovic Biabiany, 27 Goran Pandev.

Јуј,, Мансини. :pos:

Да не го барам мојот пост од пред некој ден кога реков дека него со раширени раце на моменталнава клупа би го дочекал, паметно е неговото викање, зашто само со Коутињо и Бијабијани ко алтернативи за нападот дури и пародично изгледа клупава ...
Вака бар тројца алтернативи за тој дел од теренот се таман ( до Јануар ).

Честитки до филип ангелески, неговиот артикл излезе во редовни вести во тајм.мк во делот за спорт :)

Untitled-1.png

абе ај што зборуеш :D

Ма и еден да се пијанчи НАЈЈАКИ СМЕ , врешам на мој фан клуб што го пикаш газот кај што се мерат к.ровите , ЕЛА ВО ВЕЛЕС ЌЕ ГО НАМАЛАМ НАТЕБЕ АКО МИСЛИШ ДЕКА СИ ЈАК ВАКА ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ .
П.С ПИШИ БРОЈ НА ПВТ ПА КЕ СЕ НАЈДЕМЕ

Се е океј,секој си навива за свој тим,ама ова да се најдеме и слични глупости,ме потсеќа на онаа темата Клинца из Чаира.Изгледаш како да си полуматурант.

Како мајак му стара не копираше малку погоре од овој пост од тој со сладоледот ИЛИ ЗАТЕБЕ ТОА НЕ Е НАВРЕДА , епа види вака јас не влегов во друг фан клуб ја не навредив никој лично додека не ме навредија и за да не читаш такви постови ЗАТВОРИ ОЧИТЕ ИЛИ ЗЕМИ ОЧИЛА па читај реално , и ако виде не сум клинец ако си ти може се што е искажано во постот е вистинито колку и да ти биде чидно ВРЕМЕТО ЌЕ ПОКАЖЕ КОЈ Е КЛИНАЦ А КОЈ ЕКСЕР

ЈуБенташи,вие тука што мрсите муда,јас се што имам пројдено со Интер,вие ни за 100 години нема да пројдете,крв ви ебам јас ваша.
од што сте напатени,влагате во шампионскиов фан клуб за да барем малку осетите победничка атмосфера !!

Не ми го дрвете ташаков веќе нит мене,нит на останатите фанови на Интер,не го усмрдувајте фан клубов со вашите лајна ве молам !!!

Јас сум бил напатен ??
Еееех бе,ако напатеност го рачунаш освојувањето на Интер триплете и пет години заредом силување на цела Италија,тогаш сакам вечно да сум така напатен !!!

EЕХХХХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈ Полека земи дизапам :pos2: Не сакаме предвреме да ни отидеш :)

Јас сум бил напатен ??

Пиши на топик !!

--- надополнето ---

Како мајак му стара не копираше малку погоре од овој пост од тој со сладоледот ИЛИ ЗАТЕБЕ ТОА НЕ Е НАВРЕДА , епа види вака јас не влегов во друг фан клуб ја не навредив никој лично додека не ме навредија и за да не читаш такви постови ЗАТВОРИ ОЧИТЕ ИЛИ ЗЕМИ ОЧИЛА па читај реално , и ако виде не сум клинец ако си ти може се што е искажано во постот е вистинито колку и да ти биде чидно ВРЕМЕТО ЌЕ ПОКАЖЕ КОЈ Е КЛИНАЦ А КОЈ ЕКСЕР

Еве јавно ти се извинувам бате, грешка моја ... Дојди некад скопје ќе те почестам сладолед и боза во мое име !

[/COLOR]

Еве јавно ти се извинувам бате, грешка моја ... Дојди некад скопје ќе те почестам сладолед и боза во мое име ![/Q

Јас сум стално во Скопје , работам во Агенција за обезбедување ,, Тим Поинт ,, бујрум

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom