Џони Вајсмилер
Don't share my food
Значи 2007 си славел првата титула на интер од кога си роден (претходно си бил цитирам "у на татко ти јајцата") за твоја информација а ја доживеав многу титули уште од 90тите па навака затоа кулирај си .... Убаво ви е славењево и се али вака ни на крштевка не се слави колку што вие славите за вашиот клуб ... Вака треба за репрезентација да се слави ...
абе што мене ме интересира ти што имаш дожевеано како фан на Јувентус..Занети убаво ти образложи кога вие ќе се соберете онолку души на еден натпревар за јувентус слободно постирајте слики и видеа или па викнете ги дечките од велес да видите што е навивање и прослава во вистинска смисла на зборот..сакаме да ти кажеме дека да навиваш за Интер е вистинска чест !и сликата е чист доказ дека имало наиввачи на Интер од многу поодамна од 2006 како што си правите филмови..а јас ниту еден Интераш не знам што навивал до 2006 туку сите на моја возразт скоро наивааат за Интер од 1998 година или постарите од времето на Панчев..поради тоа не се бламирајте со вакви глупи размислувања како што само искомплексирани хејтери на Интер можат да измислат!