Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сингл ја бапна бе :pos:,ја знам дека ти не си по кладилнициве што така ти текна баш денес да уплатиш?
Не бе, 6 утакмици лупнав, Интер е една од нив.
За сингл и голема сума нит сум дал у животов, нит ке дадам, највеќе што имам ставено е 300 кога бев средно и толку, не сум многу по коцка. :)

Вечер ако се деси дебакл мене плукајте ме, после 5 години уплаќам ливче и кец у кец ги удрив :)
Нит Рафа нит Киву никој, мене ... и Деко ( него онака, не мора да има причина ).

НИКОЛА , ФАЛА ТИ ЗА СЕ

Алиби си ми ако заебе интер вечер ;)

Ba4ki :D

За сингл и голема сума нит сум дал у животов, нит ке дадам, највеќе што имам ставено е 300 кога бев средно и толку, не сум многу по коцка. :)
Аха,иначе ја играм редовно спортска и сегогаш го играм Интер морам да признаам многу навивачки играм,што значи иако не е сигурен ја го играм сепак!!!Денеска ми е сигурен без проблем го играв(т.е го чекам уште него),а во неделата изгорев сингл ме заеба со Рома !!

Мене интер ме има зафркнато безброј пати до сега па сеуште го играм(но само во дерби натпревари за да навивам а кога има коефициенти како 1.45 или 1.6 не се обидувам да го пишам)...

Друже јас би ти кажал дека е најдобро сега да утнеш(интер ти е сигурна, некоја друга), за да не продолжиш да играш. Не влагај во кладилница, не ти треба тоа. Јас играв редовно, речиси 8 години, и еве од нова година наваму немам играно ни едно ливче, и ништо не ми фали, освен што не знам кое место се брондби.
Немој сериозно да ме сватиш, дека е најдобро да утнеш, ама ова од искуство ти го кажувам, знам доста луѓе како почнале во кладилница.
Уште полош ефект има кога ќе заредиш неколку ливчиња со по една утната утакмица.:smir:

За вечер не можам да го предвидам состават поради наводниве повреди, ама сепак очекувам победа.

--- надополнето ---

НА клупа не сe ни Пандев ни Милито.??SHIT!!

5zp9q8.jpg

slika za najava

smenete ja

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
Subs: 12 Castellazzi, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 30 Mancini, 39 Santon, 57 Natalino.
Coach: Rafael Benitez.

Да да, Коутињо, ко десно крило уште да го видиме и боље да гасиме тв ...

Кутињо од прва минута а Ето конечно на неговата омилена позиција,ајде да видиме како ке изиграат вечерва а исто така очекувам и добра игра од Бијабијани!!!!Немаме напаѓач на клупа па ако не дадеме гол прво полувреме ке биде гадно! Изглеа Бенитез нејќе да ги троши Пандев и Милито за овој дуел,па чека да се опорават максимално за дуелот со Јуве!!

Значи ке го гледаме Ето како центар фор,иначе незз како ке снајдат Бијамбиајани и Коутињо:toe:,али ајде како и да е вечер само победа и ништо друго :)

Кутињо од прва минута а Ето конечно на неговата омилена позиција,ајде да видиме како ке изиграат вечерва а исто така очекувам и добра игра од Бијабијани!!!!Немаме напаѓач на клупа па ако не дадеме гол прво полувреме ке биде гадно! Изглеа Бенитез нејќе да ги троши Пандев и Милито за овој дуел,па чека да се опорават максимално за дуелот со Јуве!!

што се палиш, нит Бијабијани, нит Кутињо не се материјал за прв тим.. искрено мислев дека нема да го кажам ова, али подобро Мансини и Обиња да играа.. овој првиов може, али згрешвме што го дадовме Обиња ќе се најдеше.......

башка со оваа игра, на клупа немаме ни одбрана, ни напад..... ни Господ не може да ни помогне, лани имавме среќа со повредите, али оваа година ете не е на арно... Мота, Самуел, Матераци, Занети, Милито, Пандев... недај боже Лусио или Снајдер да се повредат.... толку ќе ни биде..

Ја чекам уште Интер, ама кога видов дека ниту Милито ниту Пандев ги нема... Тешко, многу тешко. Сакам да ме изненадат. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom