Тоа е веќе до перцепцијата твоја, ја зборам сепак за официјални титули, ти си се радувал за период кога клубот беше обвинет за местење и беше префрлен во втората Италијанска лига, а 1 од инволвираните во тој процес е веќе и осуден од независен суд од Неапол и е прогласен и официјално за виновен ...
Тоа што некој живее у лага за истово е негов проблем и што спомнуваат за некаква фарса, а кога ке му се постави прашањето, еве, зашто е обвинет Џируаудо и е прогласен за виновен за match fixing работи незнае што да одговори и ќути ко Муле. Ако се оди по логиката на Моџи, или сите виновни или сите невини, пак се поставува прашањето, зашто судот од Наполи веќе го прогласи Џируаудо за виновен, или сите сме невини, ама Џируаудо е виновен и е обвенет за местење на натпревари со Јуве. :tv:
Нели муабетот беше се додека не се прогласи некој за виновен бла бла бла, епа ете, 1 човек од тогашниот Јуве е прогласен, и сега што правиме ?!
Како и да е, ако отвориш било кој сајт поврзуван со Калчото, таму стои дека Јувентус у задњи 10 години освоиле 3 титули, толку, а потоа и е врвот на најголемиот италијански скандал, Калчополи ...
Друга работа, 20те години што ги спомнуваш, ја од тие 20, 7-8 сум ги осетил, е сеа ако се лажеме, кога имав 9-10 години '' кубев '' коси за Интер, или кога бев прва-втора средно, други работи тогаш ни беа '' приоритетни '' така да реално, не е исто сеа да го гледам Интер како не освојува титули и да биде лош, и на 10 или 14 годинки, кога кукав за Сони плејстејшт кое никогаш не ми го купија, ебаго.