Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
7 гола до сеа од нашиве играчи има време за уштеее:vozbud:!!И во ова сме првии:vozbud:

Го преспав цел меч, сега се будам и што да видам, чудо, незнам што се радувате само на голов, т.е. не, има 2 опции, една предобра и една мизерна за Интер, хорор филм. Првата е, да му рипне колку толку цена и да го шитнат за асална понуда, втората е Бенитез односно тимот да се одлучи да го задржи и Се да иде у три лепе.

--- надополнето ---

Заборавив да спомнам, ова е прв гол на Снајди во неговата кариера со глава,, за тоа колку всушност игра лошо со глава може да се присетиме на првиот дуел со Барса, кога доби тацна од Ето и наместо да ја смести само топката во гол, тој шута очајно лошо но за негова среќа Милито беше тука па му беше запишана асистенција. :)

Прво да ви честитам нова тема :) Арно што не ја завршивте пред да пишам едно мислење :)

Двата гола од натпреварот Гана - Уругвај треба да и ги препишат на оваа топкава Јабулани или како ја викаат, пошто некако чудно ми се движи :) Инаку за Уругвај навивам уште од групата, штета што нема да игра Суарез против Холандија, дечкото е класа! Не би имал против да го видам во сино-црно еден ден.

attachment.php

Весли мен оф д меч а за овој момент мислам дека имаше кикс од Цезар, иако Мело му попречи, но исто така мислам дека и да беше Цезар на гол линијата ова ќе беше неодбранлив автогол.

Летово ќе пишам 10-тина постови најмногу, така да ја користам оваа прилика да ве поздравам сите вас бадијалџии, па се читаме наскоро :)

Прво да ви честитам нова тема :) Арно што не ја завршивте пред да пишам едно мислење :)

Двата гола од натпреварот Гана - Уругвај треба да и ги препишат на оваа топкава Јабулани или како ја викаат, пошто некако чудно ми се движи :) Инаку за Уругвај навивам уште од групата, штета што нема да игра Суарез против Холандија, дечкото е класа! Не би имал против да го видам во сино-црно еден ден.

Поздрав друже се најдобро! :)

Весли мен оф д меч а за овој момент мислам дека имаше кикс од Цезар, иако Мело му попречи, но исто така мислам дека и да беше Цезар на гол линијата ова ќе беше неодбранлив автогол.

Летово ќе пишам 10-тина постови најмногу, така да ја користам оваа прилика да ве поздравам сите вас бадијалџии, па се читаме наскоро :)

Поздрав друже, се најдобро! :)

Цезар пред 2 години бранеше многу подобро од годинава, односно правеше многу помалку грешки. Со вакви грешки можеби не е во најдобрите 3ца во светот, но мислам дека моментално тешко може да се најде подобар голман на пазарот за солидна цена.

Сепак ако продолжи и наредна година во ист ритам, го осеќам Реина на голот :pos:

Зашо Реина ? Иаме 50% од Вивиано - Копиљ кој шо е ЗВЕР ....а ја би го земал и Муслера ....Типот РАСТУРА !

не е крив цезар, не гледајте реплеј, гледајте ја актуелната снимка, му дава бодичек мело на цезар среде воздух го изместува од позиција и затоа промашува.

Ги гледав сеа резултатите од примавера , дечките растураат . Гледам Дестро има постигнато 18 голови . Уште една година и мора да биде почесто во прв тим , детено има потенцијал .

п.с Не знае некој кога ќе ги претставуваат новите дресови ?

--- надополнето ---

"I don't understand the lack of communication between Melo and Julio Cesar. When he comes out Julio always shouts, but this time both men went for the ball," added Ronaldo commenting the own goal.
ова е од дебелкото, го стаил на твитер, повеќе објаснување не треба.

Еееееее ...Ил Феномено ....златен играч ....

Иначе ....Редно време е да извадиме и ние некој *копиљ луд* као шо е Меси у Барса /Кака у Милан ...

Се надевам тоа ке биде Коутињо/Балотели :))

По изјавата на Бранка дека Маикон чини 35 милиони и дека нема да го продадат за помала сума,агентот на Маикон возвраќа:

“I wonder if Inter even have directors. They aren’t showing him any respect,"“We know there are many issues to resolve, like a new coach, different plans and players on co-ownership deals.
“However, it’s amazing they don’t even have five minutes for an important player like Maicon. These are all things that make you think.
“No importance is given to the player at all, I cannot read their thoughts or intentions.
“I see in the newspapers that president Massimo Moratti says Maicon won’t be released for less than €35m. That means he is on the market.
“I’d like the player to be given the opportunity to express himself. Inter aren’t showing him any respect.”

Срамота!
После некој ќе го брани и ќе го обвинува Морати за ова...

Само во Италија агентите се звезди ......тоа е ;/ Коа лигуши као Канделехо(мислам се викаше) и Мино Раиола се агенти на играичите ...... се моеш да очекуваш ...

Само во Италија агентите се звезди ......тоа е ;/ Коа лигуши као Канделехо(мислам се викаше) и Мино Раиола се агенти на играичите ...... се моеш да очекуваш ...

Калиендо ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom