Џони Вајсмилер
Don't share my food
Интерашите маме ебаваат на светското....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво да ви честитам нова темаАрно што не ја завршивте пред да пишам едно мислење
![]()
Двата гола од натпреварот Гана - Уругвај треба да и ги препишат на оваа топкава Јабулани или како ја викаат, пошто некако чудно ми се движиИнаку за Уругвај навивам уште од групата, штета што нема да игра Суарез против Холандија, дечкото е класа! Не би имал против да го видам во сино-црно еден ден.
Поздрав друже се најдобро!
Весли мен оф д меч а за овој момент мислам дека имаше кикс од Цезар, иако Мело му попречи, но исто така мислам дека и да беше Цезар на гол линијата ова ќе беше неодбранлив автогол.
Летово ќе пишам 10-тина постови најмногу, така да ја користам оваа прилика да ве поздравам сите вас бадијалџии, па се читаме наскоро![]()
ова е од дебелкото, го стаил на твитер, повеќе објаснување не треба."I don't understand the lack of communication between Melo and Julio Cesar. When he comes out Julio always shouts, but this time both men went for the ball," added Ronaldo commenting the own goal.
Само во Италија агентите се звезди ......тоа е ;/ Коа лигуши као Канделехо(мислам се викаше) и Мино Раиола се агенти на играичите ...... се моеш да очекуваш ...