Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фифа му го препишала и првиот гол на Снајдер, со што он има 4 гола на ова СП.

Супер е тоа за него, али искрено беше автогол.

Иначе мило ми е за Марадона, ете дечки зашто не е убаво да се дрогирате :)

ФИФА си е ФИФА.

Супер е тоа за него, али искрено беше автогол.

Иначе мило ми е за Марадона, ете дечки зашто не е убаво да се дрогирате :)

Абе тоа неговото е друго. Он ја претера ептен. Можеби ќе имаа некаква шанса ако го ставеше Милито од почеток на прво полувреме али тоа ти е дефинитивно најлошиот тренер на сите светски првенства. Реакцијата после 2-0 му беше иста ко на Манчини против Ливерпул. Од авион се гледаше дека не знае што прави. позззз

Момци дали Мурињо имаше потполна слобода кај вас во купувањето играчи?????

Имаше он слобода али некако ги прифаќаше советите на *Бранка* па сеа .... кој како ке си ја свати =))

Па да де, совети и конкретно диригирање на тоа кој играч ќе се донесе не е исто :)

Moрав, мајке ми !

Кажете Не на Расизмот, Дрогата ... и Марадона!

Moрав, мајке ми !

Кажете Не на Расизмот, Дрогата ... и Марадона!

Добро што ви е филмот со овие муабети за дрогите? Значи Марадона на страна, што толку сте запнале против '' дрогите '' ?

Ајде смирете се и размислувајте рационално.Цезат е фантастичен голман и сакам да си остане во ИНТЕР.Впрочем многу добри голмани како Буфон и Касилјас,признаа дека моментално Цезар е нумеро уно.Искрено мој фаворит е Холандија и уште еднаш ќе кажам фала му на Реал што го избрка најдобриот светски креативец во моментов СНАЈДЕР кој игра во најдобриот европски клуб за оваа година.Искрено Снајдер треба да биде избран за најдобар играч за ова светско првентсво!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom