A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно виц прашање-Се чудат ова биланистиве со феноменот наречен сонце над Милано?
Прашањето е следно-Зошто сонцето не ги растурило рамномерно неговите сончеви знаци над Милано?
Главен кловн си на форумов))))
Не му се љутете на дечкото дојде да ни помогне темата да ја напуниме ја дури и зеленко му дадов.Главен кловн си на форумов))))
Samuel, Milito, Cordoba ,Ranocchia се повредени, Maicon е суспендиран... кој ќе игра сега против Сампдорија во Џенова??? Матрикс со Лусио... на клупа Наталино-Бираги и компанија? Подобро да го игра Киву централен, лево Нагатомо...
J. Cesar
J. Zanetti Lucio Chivu Nagatomo
Motta Cambiasso Kharja
Sneijder
Pazzini Eto'o
мислам дека овој треба да биде составот за со Сампдорија..
фелисе наталино?она детено што на почеток на сезона врза две утакмици позади ... заборавив како се викаше
укака една грешка примивме гол али освен топ солидно изигра ... тууу ич не ми текува на името
фелисе наталино?
Со Сампдорија, во Џенова, мислам дека не е добра идеа он да игра.. Матрикс каков таков.. има искуство, он е млад.. ќе се изгуби пред таква публика..да си здрав и жив ... солиден момак одлично изигра ... само киксна еднаш сокапа некој позади ... али дефинитивно боље од матрикс пошо овој може да киксне а матриксот сигурно кикснува