Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зарем толку не свативте декс Лео не му дава шанса на Пандев,Карја ке го тури али Пандев нема да игра како да нема доверба во него.А формацијата што ја пиша Марсо мислам погоре е топови,одлична формација офанзивна како што и ни треба за победа против Сампдорија.

Па видовме без Милито Ето колку е кадарен да погоди во голем меч, со Јуве промаши празен гол од метро ипол, т.е. погоди пречка во ситуација кога Интер губеа и имаше 4-5 мин до крај на меч ...
И единствената шанса за Интер сезонава, да влезе здраво во трка за титулата ( значи со победа врз Милан ), а и да го помине Баерн, е Милито и никој друг, затоа запали свеќа у црква и моли се да нема проблеми со повреди а со тоа и да има простор само за прогрес у неговата форма без кочнициве кои ги имаше сезонава во 5 наврати ако не се лажам, кога паузираше.

Точно! Со Милито во екипа, поголем простор се остава и за Ето, бидејќи без Милито во тимот, целото внимание на играчите од одбраната на другиот тим се насочени кон Ето. Можеби сега со Пацини истото се менува, но Ето и Милито заедно е тандем кој видовме како функционираше до натпреварот со Чезена.

Па видовме без Милито Ето колку е кадарен да погоди во голем меч, со Јуве промаши празен гол од метро ипол, т.е. погоди пречка во ситуација кога Интер губеа и имаше 4-5 мин до крај на меч ...
И единствената шанса за Интер сезонава, да влезе здраво во трка за титулата ( значи со победа врз Милан ), а и да го помине Баерн, е Милито и никој друг, затоа запали свеќа у црква и моли се да нема проблеми со повреди а со тоа и да има простор само за прогрес у неговата форма без кочнициве кои ги имаше сезонава во 5 наврати ако не се лажам, кога паузираше.

Син,Пацини е типичен италјански голгетер како Пипо,Џила,Јакинта и Матри...кој чекаат да им се потрефи топката и да им сервират на тацна...јес дека имаат њух за гол но ако им стај некој јак штопер фластер исто како да играш со 10 играчи а тоа највеке го осети Јуве со 4-4-2 која со 2 такви шпица се покажа како големо Фијаско.
Милито е оповеке од тоа знае да потегне и да се ослободи мести за Ето....е сега што не е во форма е друга приказна.

Милито > Пацини

Повеќе покасно...
Не е тоа муабетот, него финтата што едноставно МОРА Милито да се врати* бидејќи со него во тим слободно можам да кажам дека дупло поголеми се шансите Интер и да го помине Баерн и да има дополнителен прогрес во Серија А.

*алудирам и на форма и на прекин со повреди.

сакам да те прашам
дали ЕТО ЌЕ ПОГОДЕШЕ ДОКОЛКУ ИГРАШЕ МИЛИТО НА ТОЈ МЕЧ?
гледаш колку ти е глуп муабетов?

сакам да те прашам
дали ЕТО ЌЕ ПОГОДЕШЕ ДОКОЛКУ ИГРАШЕ МИЛИТО НА ТОЈ МЕЧ?
гледаш колку ти е глуп муабетов?
Kaква врска има ова, тебе ти е глуп муабетов, не мене, ја терам поента дека Милито е потребен доколку Интер сака да освои нешто сезонава, без него тоа никој од оваа екипа не може да го достави, ниту Снајдер, ниту Ето, ниту Пацини.
Премногу е просто ова што го пишувам, нема потреба од некое мозгање за да се свати.

Не е тоа муабетот, него финтата што едноставно МОРА Милито да се врати* бидејќи со него во тим слободно можам да кажам дека дупло поголеми се шансите Интер и да го помине Баерн и да има дополнителен прогрес во Серија А.

*алудирам и на форма и на прекин со повреди.
Те разбирам и потполно се согласувам, но... дали е можно да се врати во формата? Искрено со 80% од ланскиот Милито, Интер сигурно ќе го земе скудетото, а вака не знам.

Пацини е одличен со глава, и единствената предност што ја има пред ланскиот(или 80% од ланскиот) Милито е само тоа, во се друго заостанува. Затоа и јас викам дека ни треба Милито, и тоа многу, премногу. Па и Пандев ни треба.

Kaква врска има ова, тебе ти е глуп муабетов, не мене, ја терам поента дека Милито е потребен доколку Интер сака да освои нешто сезонава, без него тоа никој од оваа екипа не може да го достави, ниту Снајдер, ниту Ето, ниту Пацини.
Премногу е просто ова што го пишувам, нема потреба од некое мозгање за да се свати.

абе ти викаш ето не е кадарен да погоди кога не е милито во нападов, и спомнуваш пречката со јуве
ти кажувам дека нема врска за пречката дали играл милито или не
свати сеа?

^^ Да прашам сеа зборам со еден другар на тема интер и играчиве на интер, и ми вика дека Цезар после натпреварот со Баерн се чувствувал виновен за голот и рекол ќе идам до дома пешки за да си ја избистрам главата и ја остаил колата на стадион. Мене ова ми беше многу смешно и незнам далида верувам, па ако има некој нешто за оваа информација да ми каже или линкче да пушти да прочитам да се уверам.

абе ти викаш ето не е кадарен да погоди кога не е милито во нападов, и спомнуваш пречката со јуве
ти кажувам дека нема врска за пречката дали играл милито или не
свати сеа?
Aлооо, не ми е тоа поентата, поентата ми е дека Ето колку и да е убер најдобар оваа сезона, во големите мечеви не може да се смета на него ( не дека е флоп ала Ибра, далеку од тоа ), освен на 1 дуел, оној со десеткуваната Рома дома, во сите други големи средби Ето не се истакнуваше, капиш ? И не само он, било кој друг ...
Милито е друга приказна, лани докажа дека е човекот кој ја прави разликата во овој тим, затоа, се повторувам, со него шансите за успех на Интер на сите полиња е драстично поголем. Пречката на Ето ја спомнав ко момент на слабост која ја поседува, убер клучен меч, негатива на Интер, останати уште 4-5 мин до крај а он таков дебакл приреди, а таквите моменти ( навидум ситни ) на крај можат многу да значат во битката за титулата.

Не дека и вака Интер не може да победува, или Ето константно ќе потфрла во голем меч, ама гарантот за успех секако е 50% поголем кога и '' Принцот '' е на терен. За него се изјаснив на темава, само да нема проблеми со повреди али а го реков истото он по мечот со Рома пак се повреди, само во таков случај Се ке си дојде на свое место кога е во прашање овој играч, па и Интер.

^^ Да прашам сеа зборам со еден другар на тема интер и играчиве на интер, и ми вика дека Цезар после натпреварот со Баерн се чувствувал виновен за голот и рекол ќе идам до дома пешки за да си ја избистрам главата и ја остаил колата на стадион. Мене ова ми беше многу смешно и незнам далида верувам, па ако има некој нешто за оваа информација да ми каже или линкче да пушти да прочитам да се уверам.
Не те лажел другар ти

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom