Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
.....................цезар.....................
..................................................
маикон....ранокиа...лусио..... киву
.................камбиасо...................
.......занети.............мота.............
........................станкович...........
..........снајдер............................
.................................................
....................ето........................

самиот Весли кажа дека не сака да игра напред, и го посочи Бенитез за човек кој го терал да игра а не сакал..

Па тоа ми е муабетот, многу повеќе опции се отвараа со Милито во тимот, а вака само две опции од кои најверојатно елката ќе биде ради ептен тенката клупа.

24o3e5s.jpg

Добро утро интеристи, за денес сакам само едно а тоа е победа на ИНТЕР наш!!! :D

IOsono, ти ќе ја отвараш темата така? Почни да ја спремаш, најверојатно утре ќе треба да ја отвараме.. : ))))

IOsono, ти ќе ја отвараш темата така? Почни да ја спремаш, најверојатно утре ќе треба да ја отвараме.. : ))))

Нема гајле, нема да должам на долго и на широко, овој пат пократко ќе биде :)

Да се лупа ли сингл вечер Интер? Ако играм тоа ке биде само навивачки,зш знам дека ке биде тешка утамица и све е можно!

Edinstveno bayern ke mozeme da go pobedime ako igrame kako protiv palermo na vtorot poluvreme.. ako ke se nasocime samo kon napad i da ne im dozvolime mnogu da se doigruvat riberi i roben (najmnogu se plasham na toj shto ke bide na stranata na kivu), da gi naterame samo da se branat..

Iako realno kazano sme poslabi, ocekuvam pobeda :)

^^ И минтата година против Челзи и Барса (за Баерн не се сеќавам) ти имаше лошо претчуство... значи ќе тепаме... XD

јас брат и против барса и против челзи бев убеден дека ќе победиме,ама тогаш беше друга приказна, одбраната беше најдобра во европа,мурињо беше на клупата
сеа одбранава ни е попара , примаме голови на секој можен меч
ова ќе биде тешка утакмица
со 1 0 би бил презадоволен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom