Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да, тоа си зависи од која страна гледаш. Финалето за мене беше многу релаксирачки натпревар во однос на оние со Барселона и Челзи кои беа вистинска драма. Потребни се двајца противници за трилер, јас се надевам и овој пат да биде релаксирачки ама мислам дека нема да биде така.

Иначе прочитав дека на сајтот на Баерн направиле италијанска верзија само заради натпреварот, за да можат да го следат и Италијанските фанови на Интер. Имаше честитки за овој спортски и пријателски потег на клубот од Минхен.

ај сменете ја сликата за најава што побрзо... како на Commodore 64 да ја правеле..

b9i0eb.jpg

ај сменете ја сликата за најава што побрзо... како на Commodore 64 да ја правеле..

b9i0eb.jpg
Сега јас, само праќај им 310x230 jpg пошто многу ретко сум на сајтот и немам време да ги преправам.

Ја би Кутињо или Пандев од прва минута, поготово за Пандев зборам дека потребна му е поголема минутажа. Со оглед на тоа дека ке мора да игра заедно со Ето против Баерн мора сега да даде се од себе за да биде помотивиран против Баерн, за Кутињо доколку продожи да седи на клупа не верувам дека другата сезона ке биде дел од Интер, посеизгледа ке го пратиме на позајмица.Тоа многу ме нервира бидејки детето поседува огромен потенцијал и ако не добива минутажа на вакви утакмици, лошо му се пишува.

Вечер Нагамото ќе блесне, мој ме инсект никад не вара :)

п.с гледаше некој Наполи-Виљареал , наводно коментаторот рекол дека Кавани би можел да дојде во Интер??

Ако дојде Кавани у Интер , Пацини или милито одма ШУТ карта треба да добијат ....е сеа не знам што им е у план на Морати и Комп.

Ја само сакам Гансо да го земат у Јуни и по можност еден АСАЛЕН дефанзивец да биде бенч место курдоба и остали !

Ако дојде Кавани у Интер , Пацини или милито одма ШУТ карта треба да добијат ....е сеа не знам што им е у план на Морати и Комп.

Ја само сакам Гансо да го земат у Јуни и по можност еден АСАЛЕН дефанзивец да биде бенч место курдоба и остали !

Лев бек ама врвна класа и Киву одма да се шитне.
Нас ни треба и квалитетен играч за во средина, назад со Мајкон, Лусио, Самуел/Ранокија, Киву

Лев бек ама врвна класа и Киву одма да се шитне.
Нас ни треба и квалитетен играч за во средина, назад со Мајкон, Лусио, Самуел/Ранокија, Киву

Епа Максвел не ни чинеше .... :@ Мамата на Мур за тоа ....

Кришито да се земе ??

Мора да се подмладуваме малце по малце .... Ако се земе Гансо (што сакам) не знам Коутињо кај би играл. . . Би можеле да пробаме некоја фејк барса формација со Коутињо Ето и Пацини/Кавани/Милито као центарфорови :D

Епа Максвел не ни чинеше .... :@ Мамата на Мур за тоа ....

Кришито да се земе ??

Мора да се подмладуваме малце по малце .... Ако се земе Гансо (што сакам) не знам Коутињо кај би играл. . . Би можеле да пробаме некоја фејк барса формација со Коутињо Ето и Пацини/Кавани/Милито као центарфорови :D

Абе Максвел во Барса грее клупа а кај нас немаше ни да биде повикан :)
сум ЗА за да се земе Кришито и 30мил. за Кавани и еден средина. Со 70-80 мил. тим у пм

Zoshto Ganso a ne Nejmar? :)

Snajder sakas klupata da ja gree, ili Ganso toa? Kutinjo kade?

Ako vo nesto ne mora da mislime narednive 10 godini, toa e AM/Plejmejker, nesto za shto site plachevme so godini pred da dojde Snajdi.

Не заеба Cunt, си го сменил никот. Дамн ит.

И сериозно, што ќе ви е Ганзо, и така веќе имаше сериозна повреда, башка имаме на таа позиција играч, плус е доста скап.

Ни треба играч како Тевез или Балотели што го имавме лани...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom