Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Zoshto Ganso a ne Nejmar?![]()
Знаеш каков карактер има Нејмар? бетер од Балотели и Ибрахимович заедно...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zoshto Ganso a ne Nejmar?![]()
Знаеш каков карактер има Нејмар? бетер од Балотели и Ибрахимович заедно...
Beter od Balloteli ne znam, ama ako e kako Ibra ne znam sto ima losho tukaosven shto za nekolku godini ke bara da odi vo Barsa za da osvoi LSH, ama i toa da se sluchi, ke morat oni Mesi + 100 milioni da ni dadat.
Nema mesto za Ganso, osven ako ne go biva za CM ili krilo.
Како бе што има лошо ако е како Ибра?на секој тренинг се тепа со некој во Милан
Ama i ti, stalno go izbegavash najvazhnoto prashanje i se fakas za nesto sitno, ostaj Ibra sto pravi Milan, kaj nas beshe super, aj rechi deka ne?
Bash me Interesira zoshto tolku po Ganso, na chije mesto ke igra, ajde da recheme deka Kutinjo ke go pushtat nekade (SHTO SUM MNOGU PROTIV OVA) na pozajmica, megju Ganso i Snajder, koj ke gree klupa?
Ili sakash da go prodademe Snajder na Man Utd, i da izigravame Arsenal so deca vo timot?
Не заеба Cunt, си го сменил никот. Дамн ит.
И сериозно, што ќе ви е Ганзо, и така веќе имаше сериозна повреда, башка имаме на таа позиција играч, плус е доста скап.
Ни треба играч како Тевез или Балотели што го имавме лани...
Проценет е на 8 милиона а докај 16-17 милиона би требало да го пуштат
ПОд 2-30 не иде ...има договор као Тевез и Маскерано на времето со некоја компанија која што зима 50% од продажбата (ко што знам) т.д ако ни го даат за 15 , Сантос ке земе 7.5 ...а тоа нема да се СлУЧИ !
Не си го труј мозокот со вакви сајтови и проценки.Проценет е на 8 милиона а докај 16-17 милиона би требало да го пуштат
Зашо во можни состави го нема Камбијасо , повреден нешо картони или трето