Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Или па сосема обратно... Милан, па Рома и на крај Интер... И чао Италија од ЛШ!
Серија А губи место во ЛШ, Бундеслигата се утврди како трета... Чисто информативно.
Па да ти кажам мене ич пенисот не ме боли дали Јувентус ќе игра лш или нема да игра. Ја си гледам за Интер, а Интер лани си освои оваа година пак мислам дека ќе стигне до 1/2 финале. јбг оптимист сум :)

--- надополнето ---

ти е гајле.
1. Милан
2. Наполи
3. Интер

хахахахахахахахах
ако наполи ги тепа милан сега ќе биде
1.Наполи
2.Милан
3.Интер :)
ама на крај ќе биде
1.Интер
2.Милан
3.Наполи
ја ама се занесов со предвидувањава да ме биваше толку од спортска пун пари ќе бев :(

http://www.fcinternews.eu/benitez-they-promised-me-new-players-but-none-arrived/
Пак овој..
Ми ветија нови фудбалери но никој не дојде
на крај на интервјуто му кажал на Морати (сите знаеме што) да донесе нови фубалери или тој да си замине и претседателов наш ја избра најдобрата варијанта, да го избрка и затоа сите сме му благодарни

Па да ти кажам мене ич пенисот не ме боли дали Јувентус ќе игра лш или нема да игра. Ја си гледам за Интер, а Интер лани си освои оваа година пак мислам дека ќе стигне до 1/2 финале. јбг оптимист сум :)

--- надополнето ---

ако наполи ги тепа милан сега ќе биде
1.Наполи
2.Милан
3.Интер :)
ама на крај ќе биде
1.Интер
2.Милан
3.Наполи
ја ама се занесов со предвидувањава да ме биваше толку од спортска пун пари ќе бев :(

Дај кажи точен резултат за Фиорентина утре ? xD

Абе навијачи на Интер, Баерн со 99% сигурност поминува во следно коло, слушајте имам точна интуиција, иако имам симпатии према Интер, сепак нероаѕури паѓаат оваа рунда.Едина шанса ви се повредите на главните играчи на Баерн. Бидете претпазливи со облозите, гледам доста ги има

1553601015.jpg

:pos:

хахаха рандом фанови ви се убацуваат и ве убедуваат дека ќе испаднете од баерн? ЛОЛ :icon_lol:

Проклети шваби,никогаш не сфатија дека кад тад миланска екипа ќе ги заебе. :tv:

Незнам само од каде храброста на Баварциве?Лани фудбалска лекција им одржавме и пак памет не им доаѓа:tapp:.

:pos: :pos: Која лекција бе ? Подобри бевте да ама не колку што ти викаш. Милито ги помина во двата гола дрвата наши што беа у одбрана како мали деца.
Иначе финалето беше досадно , исто кога играа Јуве - Милан 2003та само што овде паднаа голови.

12.15 e :pos:

И ај, добро утро, убав ден, сончев ден! :vozbud:

Утро ми е станав пред малце ЛЕО ми рече сите интерсити денес да се наспијат убаво за да може вечер да газиме!
Јас незнам вие што се заебавате не ги слушате неговите инструкции... :D

:pos: :pos: Која лекција бе ? Подобри бевте да ама не колку што ти викаш. Милито ги помина во двата гола дрвата наши што беа у одбрана како мали деца.
Иначе финалето беше досадно , исто кога играа Јуве - Милан 2003та само што овде паднаа голови.
За кого како, мене баш интересно ми беше, Интер 2 гола позитива, противникот немоќен гол да даде, уживанција, гледаш фудбал и 20 мин пред крај знаеш дека твојот омилен тим ќе ја запечати тројната круна ... милина. :smir:
Повеќе стресно бар за мене беше Сиена-Интер, последно коло во Италија отколку Интер - Баерн во Мадрид.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom