Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Натпреваров заличуваа на оној против Сиена, претходната сезона, кога победивме со 4-3.

Може ли да ми каже некој дали вториот гол на Чезена беше регуларен бидејќи не видов

ФК Интернационале=Бразилски напад, Швајцарска одбрана*, ете од каде е името :tv:

*сирење:)

Коа го видов матераци кретенот знаев дека ке има циркузи:kesa:!!!Што е со Ранокиа и зошто толку рано излезе Милито?Човекот почна да влага во голгетерска форма ,а леонардо го вади:toe:Дали е ситна повреда или ја рачунаше за добиена утакмицава Лео?

Маикон љубим ти ноге, обе двије :vozbud:

Инаку зошто излегол Милито, го фатив натпреварот од 20 минута некаде? И какви голови дадоа си Ето?

Два ефтини примени голови,значи Матераци нејкам да го гледам на терен,а и да треба да го извади Лео има еден жут до крај гарант прави уште еден,така да очекувајте Кордоба или Ранокиа да влезе.Вечерва ке тепаме али би требало Лео да поработи малку и со одбраната.

П.С Како не влезе тоа на Киву аууу евро голче ке беше :vozbud:

Лео ја потцени Чезена, затоа и го извади Милито, мислеше дека се е решено. Уствари најголема грешка на Лео е играњето на Матриксот, кој веќе треба да се пензионира и нека оди на Толдо да му прави друштво, не можам да го гледам веќе.

п.с. Нова асистенција на Маикон, се препороди човекот :)

Ето дрибла во стилот на Месси..човекот не е нормален ..едноставно ме ми се верува дека токму Ето го гледам на теренот:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom