Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 31 Denis Alibec, 88 Jonathan Biabiany.

Занети, Самуел и Мота назад во тимот. Алибек е повикан такоџе. :)

Браво за Албиек, реков ја уште на почеток на сезона дека мора детево да се префрли во прв тим и да тренира со истиот, е сеа само кај е Мансини, не за друго, бар двајца од нападот да имаше на клупа, а не само 1.

Пандев го нема,значи ке се игра со 2 напаѓачи сигурен сум!!! Ето и Бијабијани во напад,во средина Занети,Станкович,Мота и Снајдер! Иначе каде е Марига? Во случај да не игра Мота нема ваљда Мунтари да го гледам:toe:

Official lineups:

INTER: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Zanetti J., Stankovic, Biabiany, Coutinho, Sneijder, Eto'o.

CAGLIARI: Agazzi, Pisano, Canini, Astori, Agostini, Biondini, Conti, Nainggolan, Cossu, Nenè, Matri

Како што се очекуваше..

^Не игра Аквафреска за Каљари, може мал плус е тоа за Интер.

Значи како што се очекуваше,само на местото на Кутињо Гочето да беше ке бевме поопасни,иначе за Каљари знам дека Матри е доста опасен,им шибна две голчиња на Ѓубрентус,али ајде како и да е денес само победа и ништо друго :)

Јас мислев ке играме со 4-3-1-2 али Бенитез не се откажува од својата 4-2-3-1 , добро е тоа што Ето иде во шпицот очекувам да ја продолжи серијата голови и да ни донесе победа! Форца Интер

Ова после евентуална измена, Занети да оди лево а на место Киву да влезе Мота, е најдобрата формација на Интер! :) Очекувам децава да растураат...

Кој друг ако не ЕТООООООООООООО ЗВЕРОТ :zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom